Askeleita perheenä: My Little Pony-synttärit suunnitteilla

sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

My Little Pony-synttärit suunnitteilla

Meidän keskimmäinen täyttää pian 4-vuotta ja hänen synttärit järjestetään poniteemalla, tytön toiveiden mukaan. Meidän juhlasuunnitelmat on hieman muuttuneet vallitsevan tilanteen vuoksi, eli läheskään kaikki ei tule paikalle ja pienessä nuhassa/yskässä meille ei myöskään voi tulla.
Emme voineet koko juhlia siirtää, koska tyttö on niitä niin odottanut, mutta juhlitaan pienellä porukalla ja vietetään toiset juhlat sitten kesällä, jos tilanne rauhoittuu. Nyt kuitenkin koristeisiin ja suunnitelmiin.
Tilasin taas Synttärikuninkaasta kaikki juhlatarvikkeet. Kakku ja kuppikakut meille tulee taas leipomosta ja voileipäkakku lasten isomummilta, itse teen sitten parsakaalipiirakan ja ehkä nakkipiiloja. Karkkeja ja keksejä tulee tietty myös, mutta muuten mennään vähän suppeammalla valikoimalla kun ei voi tietää tarkkaa osallistujamäärää. Leipomotilaustakin jo pienensin, ettei meille jää kokonaista kakkua pakkaseen.

Lahjaksi tyttö on toivonut prinsessoja ja poneja, tietysti. Meiltä vanhemmilta hän tulee saamaan kaksi barbieta ja isojen petivaatteet, niitä hän on kinunnut jo aika kauan.
Meillä on nyt lautasia, mukeja,servettejä ja lusikoita ihan liikaa, mutta säästetään ne sitten juhliin nro. 2. Oletteko te joutuneet siirtämään tai perumaan jotain hauskoja juttuja nyt koronan vuoksi?

Tiia

1 kommentti:

 1. Ihania juhlatarvikkeita! <3

  Meillä tosiaan matka lyheni päivällä, kun halusimme jo aikaisemmin kotiin.
  Anoppilaan oli alun perin tarkoitus mennä täksi viikonlopuksi, mutta peruttiin se varmuudeksi jo vähän ennen tämän korona jutun leviämistä. He kun ovat jo yli 70-vuotiaita.

  Lapsimessuja odotin kovin, mutta ne on sitten myöhemmin. Katsotaan mikä tilanne on silloin jos uskaltaa miten liikkua.

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...