Askeleita perheenä: Heurekan dinosaurukset

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Heurekan dinosaurukset

Meidän on pitänyt jo pieni ikuisuus käydä katsomassa Heurekan dinonäyttely ja nyt vihdoin hieman ennen näyttelyn loppumista päästiin paikanpäälle. Näyttely on siis avoinna 15.3 asti, joten vielä on aikaa käydä. Oli meillä toinenkin asia siihen Heurekan naapuriin, nimittäin miehen autokauppa, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ollaan miehen kanssa molemmat joskus lapsina käyty jossain Heurekan dinojutussa, mutta siitä ei paljoa muistikuvia ole kummallakaan. Lisäksi käytiin isompien kanssa Heurekassa ekaa kertaa pari vuotta sitten, mutta silloin oli joku muu näyttely.
Nyt kuitenkin dinoihin, joista meidän isommat jaksoi puhua pienen ikuisuuden ennen paikan päällä käymistä ja nyt vielä sen jälkeenkin. Meidän odotukset aika lailla ylittyi, koska ääniin, valoihin ja liikkeeseen oli panostettu todella paljon. Tietysti alue on pieni, mikä oli tiedossa jo etukäteen, mutta oli siellä silti hurjasti erilaisia dinoja. Äänin ja valoin oli saatu vielä enemmän tunnelmaa näyttelyyn, ja tykättiin kyllä todella paljon, oli hyvä kokonaisuus. Lapset oli ihan innoissaan ja kukaan ei pelännyt, Viviankin katseli mielenkiinnolla ympäriinsä.
Dinojen jälkeen käytiinkin aivoalue läpi ja sekin oli ihan mahtava. Tobias ja Liljah kävi isin kanssa melkein kaikki pisteet läpi ja me Vivianin kanssa lähinnä seurattiin sivusta. Pääsi Vivi vähän kävelemäänkin kun oli hiljaisempaa, mutta aika nopeasti paikka täyttyi ihmisistä, joten Vivian joutui rattaiden vangiksi.
Lapset ajoi parilla autolla, leikki jollain korjausrobotilla ja veti tietysti ihmisen suolistoa, se oli hupaisaa heistä... Tietysti katsottiin kaikki näyttelyt läpi. Lopuksi teetettiin vielä koko perheestä kolikot, todella kiva muisto kyllä saatiin niistä.
Tobiaksen ikäiselle paikalla oli jo vaikka mitä, pienemmille ei niinkään, mutta kyllä silti kaksi tuntia viihdyttiin. Rottakoripalloakin nähtiin näytöltä hetki ja se oli lapsista myös kiva juttu. Dinosaurukset ja aivo-osio oli kyllä ihan parasta ja niiden näkemisestä ja kokemisesta maksoi ihan mielellään tuon aika kovan hinnan (22€/aikuinen ja 15€/yli 6v). Mutta ei ehkä viiden vuoden päästä enää niin kiva kohde, meidän perheeltä nimittäin maksaisi 89€.

Oletteko käyneet Heurekassa, ehkä jopa dinosauruksia katsomassa..?

Tiia

2 kommenttia:

  1. Täytyis lähteä oman perheen kanssa katsomaan kans noita dinosauruksia :D Poitsu varmaan tykkäis tosi paljon.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...