Askeleita perheenä: Leikkikeittiö 1-vuotiaalle

sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Leikkikeittiö 1-vuotiaalle

Kun alettiin miettimään meidän lapsille niitä the joululahjoja, niin minulle tuli ihan ensimmäisenä Vivianille mieleen leikkikeittiö. Meidän muilla lapsilla ei ole ikinä ollut kunnon leikkikeittiötä, joten ajateltiin että se olisi täydellinen lahja, jolla koko perhe leikkisi.
Me päädyttiin tilaamaan keittiö Jollyroomilta kun sieltä löytyi juuri Vivianin huoneeseen sopiva yksilö. Tärkein kriteeri oli tietysti sisustukseen sopivuus ja sen jälkeen katsottiin hintaa ja materiaalia. Haluttiin että keittiö on enimmäkseen puuta, ei mitään muovikrääsää.
Meidän valinta osui kyllä niin nappiin! Vivian rakastaa hänen uuttaa keittiötä ja leikkii sillä useita kertoja päivässä. Lisäksi isommat leikkii sillä myös ja yleensä he leikkivätkin kaikki kolme keittiöleikkejä. Ostettiin keittiöön lisäksi leikattavia hedelmiä, vihanneksia ja lihoja ja leivänpaahdin tarvikkeineen.
Nämä kaikki osat on meidän kotona tällä hetkellä suosituin leikki ja jopa kohta 7-vuotias poika tykkää leikkiä näillä. Vaikka keittiössä ja kaikissa puuleluissa mitä ostettiin, niin on ikärajana kolme vuotta, niin nämä sopii kyllä taaperolle ihan mainiosti. Meillä Vivian ei ainakaan laita suuhunsa mitään osia ja hän ihan oikeasti osaa käyttää veistä ja tekee hienosti ruokaa leikeissään. Lisäksi hän osaa jo tulla tarjoamaan maistiaisia meille muillekin.
Nyt toivotaan että meidän lapset kiinnostuu ruuan laitosta tämän leikkikeittiön myötä. Onko teidän lapsilla leikkikeittiötä?

Tiia

2 kommenttia:

  1. Leikkiin tulee hieno jatko, jos ostat vuoden päästä teemaan sopivan kassakoneen. Meillä laajeni keittiö silloin ravintolaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, meillä onkin jo kassakone valmiina :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...