Askeleita perheenä: Karkkipäivä perheen pienimmille

sunnuntai 19. tammikuuta 2020

Karkkipäivä perheen pienimmille

Kaupallinen yhteistyö Perhekupla ja Raikastamo

Meillä lapset syö aika vähän herkkuja, lähinnä juhlissa ja joskus isot saa valita viikonlopuksi pienen namipussin jaettavaksi. Mehujakaan ei juoda kun juhlissa tai hellepäivinä. Emme todellakaan kiellä lapsilta herkkuja, mutta ei niitä jatkuvasti tyrkytetä. Meidän lapset esimerkiksi jokaisissa juhlissa kysyy jokaisen karkin kohdalla, että saako ottaa vielä toisen. Hienosti ovat siis oppineet, että kysytään ensin ennen kuin syödään masut kipeiksi.
Nyt kun Viviankin tajuaa herkkujen päälle niin lasten herkkuhetket on käyneet hieman haastaviksi. Kun tottakai pieninkin haluaa kun muutkin saa. Tähän ongelmaan on nyt tullut ratkaisu Raikastamolta, nimittäin Namiset. Namiset on siis smoothiesta pakastekuivaamalla tehtyjä rapeita, mutta suussasulavia herkkupaloja. Ne ovat luomua ja niissä ei ole lisättyä sokeria. Makuja on kahta erilaista mango-passion-banaani ja mansikka-banaani. Nämä on siis 100% hedelmää karkkien muodossa.
Saimme näitä tosiaan laatikollisen testiin, nämä kun on juuri saapunut S-kauppojen hyllyille. Meillä isommat lapset ei ollut näistä niin innostuneita, mutta kohta 1,5 vuotias oli erittäin tyytyväinen omiin nameihin. Hän söi kaksi pussillista kerralla ja huuto oli kova kun Namiset loppui. Näistä tuli siis Vivianin suurta herkkua ja nyt ostamme näitä hänelle karkkipäivinä.
Oletteko te jo ehtineet maistamaan? Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan juurikin perheen pienimmille. Nämä on käteviä ottaa mukaan esimerkiksi retkelle, kesällä rannalle tai vaikka autoon, jos alkaa kyllästyttämään ja verensokeri laskemaan. Pussi on sopivan pieni ja kevyt ja nämä ei sotkekaan, joten voi huoletta antaa pussin auton takapenkille lasten jaettavaksi.

Yhteistyössä
Perhekupla
Perhekupla Facebookissa
Raikastamo
Raikastamo Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...