Askeleita perheenä: Isänpäivä 2019

maanantai 11. marraskuuta 2019

Isänpäivä 2019

Isänpäivä on nyt jo juhlittu, mutta ajattelin tulla silti vielä hieman siitä kirjoittamaan. Isänpäivä on meille yhtä tärkeä kuin kaikki muutkin juhlapäivät, ainakin näin synkän marraskuun keskellä on ihana juhlia hieman. Minusta juhlia ei voi koskaan olla liikaa, joten yritetään kaikkia pyhäpäiviä yms jotenkin juhlistaa.
Isänpäivänä meillä on perinteenä koota runsas aamupala isille ja sen jälkeen käydä herättämässä hänet lahjojen kanssa. Tänä vuonna lapset oli päikyssä tehnyt avaimenperän omasta kädenkuvasta, heijastimen ja jalanjälkitaidetta. Itse ostin miehelle isi-paidan, Nivean lahjapakkauksen ja Dick Johnsonilta sellaisen lahjapaketin, missä oli pallivaha, Vitun hyvä kahvi, joku maski ja rasva. Mies oli tyytyväinen lahjoihin, ei osteta mitään kallista isän/äitienpäivänä, vaan ennemmin käytännöllistä.
Aamupalan jälkeen vietettiin vain aikaa perheen kanssa, ei päästy uloskaan kun satoi niin kovin. Lähdettiin haudoille ja sieltä lasten ukin luokse lounaalle. Nähtiin minun kaikkia sisaruksia perheineen ja tietysti isääni, jolle olin ostanut ukki-paidan. Ukin luona oli runsas ja maistuva lounas ja jälkiruuaksi kahta erilaista kakkua, kyllä maistui. Lounas venyi iltaan asti, ja kotona ei ehdittykkään enää muuta kun syödä iltapala ja laittaa lapset nukkumaan.
Meidän isänpäivä oli siis oikein onnistunut ja rento. Oli ihana nähdä omia sisaruksia ja isääkin vapaa-ajalla eikä vain töissä.

Toivottavasti muidenkin isänpäivä meni kivasti :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...