Askeleita perheenä: Superdieetti Simple päättyi + tulokset

perjantai 20. syyskuuta 2019

Superdieetti Simple päättyi + tulokset

Kaupallinen yhteistyö Perhekupla ja Fitfarm

Nyt on vihdoin kuuden viikon Superdieetti Simple ohi. Kirjoitinkin alkuviikoilta jo tässä postauksessa ja nyt olisi lopetuskuulumisten vuoro.

Valmennushan siis tosiaan painottuu ruokavalioon ja kaikki ruoka punnitaan. Keittiövaakasta tuli tosiaan aika käytetty tässä valmennuksen aikana. Meillä nimittäin mieskin innostui ruuan punnitsemisesta, joten vaakaa todellakin käytettiin.
Dieetin noudattaminen loppumetreillä oli jo aika haastavaa ja muutamia pieniä lipsahduksiakin tuli. Pääasiassa kuitenkin dieettiä oli helppo noudattaa ja siitä tuli osa arkea hyvin nopeasti. Myöskään mihinkään ruokaan en kyllästynyt, vaikka söinkin aikalailla samaa koko valmennuksen ajan.
Valmennuksen ohjeet oli selkeät ja ruoka-ainepankista pystyi hyvin muuttamaan itselle sopimattomat ruoka-aineet muihin valmisteisiin ja siellä oli kertoimet valmiina, joten oli erittäin helppoa muuttaa ruoka-aineita toisiin. Itselle ainakin puuro tuotti niin paljon ongelmia, etten saanut edes kahta lusikallista alas, joten se oli pakko vaihtaa toiseen vaihtoehtoon.
Mutta nyt teitä kaikkia varmaan jo kiinnostaa mitä muutoksia tapahtui kuuden viikon aikana. Ennen ja jälkeen kuvat unohdin ottaa, joten niitä ei nyt valitettavasti ole, mutta näette muutokset numeroina. Eli vyötäröltä lähti 6cm ja lantiolta myös 6cm. Paino tippui 5,5kg. Joten muutos on kyllä hurja. Painoindeksikin laski 1,9:llä.
Vielä olisi matkaa terveempään elämäntapaan ja valmennus olikin oikein hyvä startti. Nyt kun on saatu ruokavalio kuntoon niin tästä on hyvä jatkaa pikkuhiljaa eteenpäin. Tiputettavia kiloja on vielä noin kymmenen, joten matka jatkuu, hitaasti, mutta varmasti.

Yhteistyössä

Perhekupla
Perhekupla Facebookissa
Fitfarm
Fitfarm Facebookissa


Tiia

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...