sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Lahjat vuosikkaalle

Meillä ei ollut Vivianille oikeastaan mitään lahjatoiveita. Jos joku kysyi toiveita, niin ilmoitettiin että vaatetta koossa 86 tai puuleluja. Vivian ei oikeastaan tarvinnut mitään ihmeempää, kun lelutkin on valmiina isommilta ja isosiskolta on aika hyvin vaatettakin.
Lahjojahan on silti ihana saada ja antaa, joten Vivian sai vaikka mitä kivaa. Hän sai uusia kylpyleluja oikein ison sarjan, mikä oli todella mieluinen lahja meidän paljuiluun, Vivian meinaan haluaa aina siellä kädet täyteen leluja.

Palapeli ja kirjat on myös aina hyviä lahjoja, Vivian rakastaa kirjoja ja eiköhän kohta ole jo palapelitkin hallussa. Lisäksi veljeni vaimo teki tytölle oman makrameen, joka on täydellinen lisä tytön huoneeseen.
Pehmoleluja tuli myös muutama, ja niistä tuo apina oli tytön suursuosikki, hän oli sylissäkin niin että apina piti olla mukana. Puisia leluja tuli leijona ja hakkalelu. Ensimmäiset duplotkin tyttö sai. Rahaakin tyttö tietysti sai, ne laitetaan hänen omalle tilille niinkuin kaikkien lasten kanssa tehdään. Muumimukejakin tuli kaksi ja lisäksi muumilautanen ja - lusikka, niistä unohdin ottaa kuvat. 
Vaatteita tuli paljon, ja voi ei mitä ihanuuksia. Polarn o Pyretiltä ihanan syksyinen mekko, Newbien villatakki, röyhelöhousut ja röyhelöpaita, KappAhlin kahdet housut ja sitten ihana huumoripaita, jossa lukee että olen nuorin joten säännöt eivät päde minuun. Lisäksi saatiin vielä nahkaiset tossut päiväkotiin.
Ollaan kyllä todella tyytyväisiä lahjoihin ja kiitollisia ihan jokaisesta!

Meidän vanhempien ei pitänyt ostaa Vivianille mitään, mutta kuinkas kävikään... Löydettiin Prismasta tuo Hapen ihana piano, joten sehän tarttui heti matkaan. Samoin ihastuttiin tuohon Mainion pupu kuosiin, joten siitä ostettiin tuo haalari. Lisäksi vielä nuo Aarrekidin pöllö-tyynyt, jotka sopii kivasti Vivianin huoneeseen.

Millaisia lahjoja teidän lapset on saaneet ekana syntymäpäivänä?

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...