Askeleita perheenä: Oot niin ihana! +arvonta

sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Oot niin ihana! +arvonta

Kaupallinen yhteistyö Oot niin ihana ja Perhekupla
Pääsin tekemään ihanan yhteistyön kun sain Vivianille Oot niin ihana-vauvakirjan. Olen jo kauan ihastellut tätä vauvakirjaa somessa, mutta en raaskinut sitä ostaa kun meillä oli jo kaksi vauvakirjaa.

Nyt kun sen sain käsiini niin on hieman kaduttanut, nimittäin tätä kirjaa voi täyttää ihan miten itse haluaa ja siihen on lisäsivujakin saatavilla. Lisäksi kirja on erittäin kaunis, esteettinen ja yksinkertainen. Kirja on ihanan monipuolinen ja kaikenlaisille perheille sopiva, jopa isovanhemmat tai kummit voi täyttää vauvalle tätä kirjaa.
Meillä kirjaa täytetään lähinnä kuvilla, koska kahteen muuhun ei mahdu niin paljoa kuvia. Olen nyt vasta ehtinyt täyttää 1kk-, syntymä-, nimi- ja mistä kaikki alkoi-sivut. Pikkuhiljaa kun aikaa vaan löytyy niin täyttelen kirjaa ajantasalle.
Vauvakirjojen täyttäminen on muuten ihanaa puuhaa. On kiva muistella aikaa taaksepäin, kuinka pieni vauva on ollut milloinkin ja mitä oppinut. Kirjojen täyttäminen on minulle myös pieni oma hetki lapsiperhearjen keskellä, vaikka sekin lapsiin liittyy, mutta sitä saa täyttää (ainakin yleensä) ihan rauhassa. Ja mitat löytyy tietenkin neuvolakortista kivasti saman merkin neuvolakorttikotelosta. Kirja on muuten kauniissa laatikossa ja sinne mahtuu kirjan lisäksi jotain pieniä muistoja lapsen vauva-ajasta, vaikka sairaalaranneke, sukat, kastetodistus tms.
Saatiin myös ihana ByPinjan lasten koru. Oletteko tietoisia, että Oot niin ihana on ostanut ByPinjan joten yhdestä paikasta saa nyt näitä molempia ihania tuotteita. ByPinjan korut olikin minulle jo ennestään tuttuja, sillä minulla on niitä jo 4 kappaletta. Nyt on kiva kun tytöilläkin on yksi oma koru, niin voidaan vähän samistella. Katsotaan millaisia tappeluita tytöt saa korusta aikaan vielä tulevaisuudessa..
Sain ilokseni myös yhden vauvakirjan teille arvottavaksi.

Osallistut arvontaan olemalla blogini kirjautunut lukija ja kommentoimalla tähän postaukseen. Muistathan sähköpostiosoitteen, että saan voiton osuessa kohdalle sinuun yhteyttä. Lukijaksi pääset klikkaamalla tuolta sivusta Lue-nappia.

Voit tuplata mahdollisuutesi voittaa, sillä sama arvonta on käynnissä myös instagramissani.

Arvonta päättyy viikon päästä, eli 7.4, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja vastaamalla hänen kommenttiin.

Oot niin ihana-vauvakirja ja ByPinja-lastenkoru saatu postausta vastaan. Neuvolakorttikotelo saatu lahjaksi.

Yhteistyössä
Tiia

8 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...