perjantai 14. joulukuuta 2018

Joulu saapuu

Ollaan vihdoin alettu kunnolla odottamaan joulua. Aaton viettopaikkakin saatiin lyötyä tällä viikolla lukkoon ja mennään siis lasten isomummin luokse. Joulupäivänä mennään sitten varmaan mummin ja papan luo.
Kaikki joululahjat on jo ostettu ja paketoitukin. Meillä lahjat ostetaan vain kaikille sukulaisten lapsille ja miehen kanssa ostetaan toisillemme paketit, tosin tänä vuonna ne lahjat on jo annettu. Minä sain mieheltä Iittalan vanerisen Aalto-vadin ja miehelle ostin ison työkalusalkun, joka oli täynnä työkaluja. Vielä pienet yllätyspaketit on ostettu molemmille aatoksi.
Joulutorttuja meillä on leivottu jo pari kertaa, mutta pipareita leivottiin vasta itsenäisyyspäivänä ekan kerran. Joulukuun alussa laittelin hieman joulukoristeitakin esiin, tosin enempää meille ei koristeita tulekaan enää. Aito joulukuusi tietysti ostetaan ja koristellaan vielä ennen aattoa. Yritetään saada se kotiin jo viikonlopun aikana.
Ihanaa kun joulu on jo todella lähellä, pääsee paistamaan ja maistamaan kinkkua ja saa nauttia lasten ilosta. Mielestäni joulussa parhainta ja tärkeintä on lasten ilo ja jännitys. Lahjojen antaminen on ihan parasta, on niin kiva nähdä lasten ilo kun paketeista tulee mitä kivempia ja toivotuimpia lahjoja.

Rauhallista joulun aikaa kaikille ! Katsotaan miten ennätän koneen ääreen enää ennen joulua. Vivianin kastelahjoista olisi kyllä tulossa postaus, kunhan ehdin sen saamaan kokonaan valmiiksi.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...