sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Vivian 2kk ja neuvola

Vivian on nyt 2kk ikäinen ja ehdittiin käymään neuvolassakin. Kaikki oli hyvin ja neiti kasvaa niinkuin kuuluukin. Pituutta oli nyt 59,1 cm ja painoa 5660 g. Päänympärys oli 38,7cm.
Neiti oppi 2kk päivänään jo kääntymään selältä vatsalleen. Lisäksi hän kohottaa päätään jo oikein hyvin vatsalla ollessaan ja menee kyynärnojaan, vai miksiköhän sitä sanotaankaan. Hän on kyllä todella jäntevä tapaus.
Muutenkin vauva-arki on oikein sujuvaa. Turhat kiukut on oikeastaan loistanut poissaolollaan ja neiti nukkuukin hyvin. Yhdet 8h unetkin on kerran nukuttu. Yleensä yöt menee kuitenkin kahdella syötöllä niin, että ensimmäinen unipätkä on 5-6h ja toinen sitten 3h. Loppuaamusta toinen saattaa nukkua sitten vielä tunnin verran. Alkupätkä nukutaan omassa sängyssä, loppuyö vieressä.
Ruokailut sujuu edelleen puoliksi tissillä ja puoliksi pullolla. Korviketta menee ehkä 300ml päivässä, en ole ikinä oikeastaan laskenut, annan tytön syödä niin paljon kun haluaa.

Vivian on myös alkanut juttelemaan ja hymyilemään oikein urakalla. Lisäksi oma kieli on ihan super ja sitä näytetään usein.
Vaatteissa käytetään 62 kokoa ja vaipoissa kokoa 3. Neiti kylpee kerran viikossa ja se on hauskaa! Ekoja nauruja vielä odotellaan, mutta eiköhän nekin jo pian kuulu.

Sellaiset kuulumiset tällä kertaa. Vivian on oikein ihana ja helppo vauva, vaikka osaa hän olla hankala ja äänekäskin. Ihanaa sunnuntaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...