tiistai 7. elokuuta 2018

Esittelyssä vauvan ensimmäiset tavarat

Me ollaan jo hommattu aika paljon kaikkea vauvalle, oikeastaan siksi kun on halvalla saatu.
Ekana hankittiin turvakaukalo ja telakka sekä rattaat, mihin kaukalon saa kiinni. Rattaat meillä on Britax B-Motion 3:set ja kaukalo on Britax Primo. Nämä kaikki oli todella hyvässä alessa, joten siksi ne ostettiin jo ennen rakenneultraa.
Lisäksi meillä oli Liljahilla Brion Primo, josta tykättiin tosi paljon, joten valinta oli tällä kertaa helppo sen suhteen. Kaukalon telakka on myös kätevä, kun sen saa Isofix-kiinnityksellä tai turvavöillä kiinni, jos sitä haluaa esimerkiksi siirtää autosta toiseen. Meillä minun autossa on Isofixit, miehen autossa ei ole. Tosin ei varmaan muutenkaan kuljeta miehen autolla sitten enää kun vauva syntyy, alkaa normikokoinen auto käymään ahtaaksi :)
Myös sitteri on ostettu, se on tälläkin kertaa Babybjörnin, mutta nyt musta/harmaana. Tämä valittiin hyvän jälleenmyyntiarvon ja ulkonäön vuoksi. Ja osittain minun pakkomielteen takia, yritin kyllä katsoa muitakin vaihtoehtoja, mutta mikään ei kelvannut. Sitterin lisäksi tilasin hoitolaukunkin vielä kun oli niin hyvä tarjous. Hoitolaukku on Elodie Details merkkinen ja siihen aion pakata sitten sairaalatavarat. Sairaalakassistakin tulee siis postaus, kunhan saan sen pakatuksi.
Vaatteitakin ollaan jo jonkin verran ostettu, tosin niitä ei tarvinnut paljoa ostaa, kun Liljahin vauvavaatteita oli vielä jäljellä. Suurimman osan vanhoista vaatteista olin kyllä myynyt, mutta onneksi olin edes joitain säästänyt, niin ei tarvinnut ihan kaikkea ostaa uutena. Vauvan vaatteiden shoppailu on kyllä liian ihanaa puuhaa ja sitä voisi harrastaa jatkuvasti. Onneksi minulla on ainakin vielä järki pysynyt päässä ja olen ostanut oikeasti vain tarpeeseen.
Lapsimessuilta ja käsityöihmisiltä olen myös ostanut paljon kaikkea ihanaa. Esimerkiksi tuo ihana jumppis, pururengas ja pupu, sekä kaukalo- ja vaunulelut. Tuo pupu ja pururengas on Koukussa designin loihtimia kun taas vaunu- ja kaukalolelut on Madebyanny:n tekemiä. Näiden lisäksi joitain tarvikkeita tuli siitä Bebesin ihanasta lahjakassista. Mitään tilpehööriä ei siis enää ainakaan tarvita. Jollei sitten jotain oikein ihanaa kävele vastaan... :)
Sänky ja hoitopöytäkin käytiin miehen loman aikana ostamassa Ikeasta ja valittiin niistä halvimmat vaihtoehdot. Luulen nimittäin että ne heitetään roskiin kun niitä ei enää tarvita. Tai lahjoitetaan ilmaiseksi eteenpäin.

Aika hyvällä mallilla alkaa siis hankinnat olemaan ja tuo turvakaukalohan on sitten se tärkein, että vauva saadaan kotiin sairaalasta. Muut ehtii hankkia sitten myöhemminkin, jos ei tässä elo/syyskuun aikana ehditä kaikkea :D

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...