keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Rakenneultra ja meille tulee...

Tänään oli kauan odotettu ja jännitetty päivä, nimittäin rakenneultran vuoro. Aika oli onneksi jo vähän yli 10, joten päästiin suoraan lasten päiväkodilta lähtemään äitiyspoliklinikalle. Olihan se odottaminen tietysti raivostuttavaa ja tuntui ettei aika kulu ollenkaan. Oltiin kaiken lisäksi sen verran ajoissa, että ehdittiin juoda kahviossa kahvitkin. Suurin yllätys tällä kerralla, siis ennen ultraa, oli se että ultraus aloitettiin kymmenen minuuttia aiemmin. Ekaa kertaa ei tarvinnut turhia odotella.
Aluksi kätilö kyseli kaikkia juttuja ja puhuttiin aiemmista raskauksista yms. Kun vihdoin pääsin makaamaan ultrausta varten, alkoi hieman jännittää. Heti ensiksi kätilö kysyi, että mites sukupuoli ja kerrottiin että haluamme sen kuulla, jos mahdollista. Itse veikkasin poikaa kaikista hassuista testeistä johtuen ja mies veikkasi tyttöä. Niin ultraus alkoi ja kätilön ensimmäiset sanat oli että "ei täällä mitään ylimääräisiä killuttimia ole", eli meille tulee pieni TYTTÖ! Tai ei ihan niin pieni, hän painoi jo 420g ja reidet sekä kädet oli yllättävän pitkät viikkoihin nähden, saa nähdä tuleeko toinen pitkä tyttö :) Ainakin tällä tulevalla neidillä oli oikein isot pusuhuulet, saa nähdä miltä hän näyttää masun ulkopuolella.
Istukka oli etuseinämässä, mutta ei onneksi lähelläkään kohdunsuuta joten lisätutkimuksia ei sen suhteen tule. Kaikki muukin aivoista, sydämeen ja jalkateriin oli juuri niinkuin pitääkin. Ja seuraavan kerran mennään toivottavasti Lohjalle sitten vasta syksyllä synnyttämään.
Käytiin ultran jälkeen miehen kanssa kaupassa ostamassa Liljahille nimpparilahja, miehelle kengät, vauvalle body ja lapsille saippuakuplia. Lisäksi käytiin vielä lounaalla ennen kotiin lähtöä. Kun haettiin lapset päikystä niin tultiin äkkiä kotiin syömään ja suunnattiinkin sitten kuskaamaan lapset mummin luo yöksi. Miehellä kun on huomenna työpäivä ja itse suuntaan Helsinkiin Bebesin järjestämään mother blessing-juhlaan. Tulee varmasti ihan superkiva päivä! Ja tulen postaamaan huomisista juhlista vielä toukokuun aikana.

Tiia

2 kommenttia:

 1. Missä on noin hiton hyvän näköiset ruuat? 😄

  Ja onnea tyttölupauksesta! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Käytiin Nummelan Ismetissä, oli kyllä hyvää, mutta pakastepihvi ei ihan voittanut Antonion pihvejä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...