Askeleita perheenä: Lapsimessut 2018

maanantai 23. huhtikuuta 2018

Lapsimessut 2018

Viime viikonloppuna oli kauan odotetut Lapsimessut Helsingin messukeskuksessa. Sain taas tänäkin vuonna bloggaajapassin messuille, joten pääsin sinne fiilistelemään ja shoppailemaan.
Ensimmäistä kertaa päätin suunnata messuille myös yksin, kävin nimittäin perjantaina ensin aivan yksin messuilla tekemässä ostoksia ja kiertelemässä. Oli ihana saada rauhassa kiertää kaikki osastot ja tehdä ostoksia, kukaan ei valittanut, kiukutellut eikä kiirehtinyt. Ja kaikkein tärkeintä, kukaan ei kieltänyt ostamasta jotain :D
Löytöjä tuli siis tehtyä aika reippaastikin ja lähinnä meidän tulevalle vauvalle. Liljah ja Tobiaskin sai tietysti ihan pienet jutut tuliaisena. Molemmat sai yhteisen Ainun pesunesteen ja Tobias sai Tatu ja Patu-kirjan. Liljahille löysin kesähatun, joka häneltä puuttui, FMAM:n ponnareita ja Ainun sporttipullon. Itsellekin löysin Mainiolta legginsit ja t-paidan.
Vauvalle ostin ihanasta LilDecor:in pisteestä Suloinen tarina sinusta-vauvakirjan, harmaan harson ja pupuhelistimen. Näistä sain kaikista hieman alennusta. Kiddex:in pisteeltä löytyi NatureZoo:n virkattu mobile, luonnonkuminen tutti ja purulelu. Näiden lisäksi sain sieltä ilmaiseksi luonnonkumisen kylpylelun.
Lisäksi vauvalle löytyi NatureZoo:n helistin, Sophie the giraffe-purulelu, kaksi tuttipulloa, ilmainen BabyBox, jossa oli vaippoja ja tutteja lähinnä.

Lauantaina sitten suunnattiin messuille koko perheen voimin. Silloin messukeskus olikin aivan täynnä porukkaa ja kaikkiin lasten juttuihin oli hirveät jonot, joten aika vähän käytiin missään aktiviteeteissa. Kierreltiin, käytiin syömässä ja pääsi lapset vähän leikkimään ja tutkimaan osastoja.
Messuilla kului ekana päivänä yksin aikaa noin 3 tuntia ja toisena päivänä perheen kanssa myös noin 3 tuntia. Mutta ehdottomasti parempi ja edes hiukan rauhallisempi päivä oli tuo perjantai, joten taidan tästä eteenpäinkin käydä yksin silloin messuilemassa. Luulen myös, että sunnuntai olisi parempi päivä perheen kesken messuiluun vaikka tiedän, että silloinkin porukkaa on hurjat määrät.
Olitteko muut messuilemassa ? Teittekö hyviä löytöjä ? Jäikö teitä joku harmittamaan messuilla vai menikö kaikki nappiin ? Itseä jäi eniten harmittamaan messulakut, joita en voi syödä :D Muuten messut oli oikein onnistuneet.

Tiia

2 kommenttia:

 1. Olin pikaiseen messuilla ja ehdin juuri ja juuri kiertää Lapsimessujen alueen. Lapsi oli kipeänä niin olin ihan yksin. Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului käynti kahtena päivänä. Kivat messut olivat.

  Tuli kyllä shoppailtua kaikenlaista kivaa vaatetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä luksusta saada kiertää ihan yksin ! Vaikka kurjaa, että teillä oltiin kipeänä :/

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...