sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Reaaliaikaiset kuulumiset

Pitkästä aikaa kuulumispostaus ja vielä oikeasti lähipäivien kuulumisista. Viime viikon keskiviikkona päiväkodin jälkeen Tobias oksensi kaaressa meidän eteisen matolle. Hän olikin pari päivää valittanut mahakipua, mutta muuten leikki ja oli ihan normaalisti.
Lapset on siis olleet siitä saakka kotona ja viime lauantaina molemmat lapset oli ihan terveitä, joten käytiin kaupoilla ja pitsallakin. Sunnuntaina oli sitten Liljahin vuoro, hän oksensi meidän sohvalle. Molemmilla lapsilla on siis ollut oikein kunnon vatsatauti ja pelkkä oksenteluhan ei ole siihen kuulunut, mutta en tätä aihetta avaa enempää...
Mies jäi alkuviikoksi kotiin hoitamaan lapsia ja itse menin töihin. Tobiaksella oli hammaslääkärikin maanantaina ja siellä kaikki oli kunnossa, paitsi edelleen pojalla on purennassa jotain häikkää ja saatiin lähete oikojalle. Eihän oikoja mitään tee maitohampaille, mutta hammashoitaja halusi laittaa lähetteen, että tuo asia otetaan esille sitten kun maitohampaat on vaihtuneet.
Koko tämä viikko on siis mennyt sairastaessa kotona, mies on myös ollut jo kohta viikon kipeä ja itse oksensin pari päivää viikolla. Tänään kävin pojan kanssa kahdestaan kaupoilla kun me ollaan jo terveinä. On muuten niin helppoa lähteä tuon esikoisen kanssa kaksin, hän on todella helppo ja kiltti silloin kun on yksin :) Syötiin myös lounas hesessä ja oli kyllä hyvää pitkästä aikaa.
Huomenna olisi tarkoitus palata kunnolla arkeen, ainakin vien molemmat lapset päiväkotiin, kunhan kunto ei enää huonone. Onhan he olleet kotona jo reilun viikon. Alkaa seinät kaatua päälle ihan meillä kaikilla.

Nyt oikein ihanaa sunnuntaita ! Yritän ensi viikolle saada raskausjuttuja tänne blogiin :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...