lauantai 11. marraskuuta 2017

Millainen kylpyhuone meille tulee

Ajattelin kerätä tänne hieman ajatuksia siitä, millainen kylppäri meille tulee. Yritän hahmotella hieman pohjaakin, että saatte jonkinnäköisen käsityksen tilasta.

Meidän kylpyhuoneessa on sauna mukaan lukien noin 14 neliötä, joista noin 5 on saunan osuus. Saunan lauteet ja kiuas pysyy samana, koska kiuas ostettiin kesällä ja lauteet on uusittu 2009, vaihdetaan ne sitten joskus myöhemmin. Sauna on meillä niin vähällä käytöllä, että uusimisesta ei olisi paljon hyötyä.

Kylpyhuoneen puolelle tulee sisäänkäynnistä vasemmalle pesutorni, jonka jälkeen jää pieni tyhjä tila esimerkiksi pyykkikorille. Samalle seinälle näiden jälkeen tulee wc-istuin, suihkuseinä ja suihku.

Sisäänkäynnistä oikealle jää ensin hieman tyhjää tilaa, että saadaan pyyhkeet naulakkoon roikkumaan. Sen jälkeen tulee pesuallaskaappi ja peili. Tälle seinälle ei oikein muuta mahdu, koska saunan ovi on tällä seinällä myös.
Alle olen kerännyt kuvakollaasia meidän kalusteista, millaisia meille tulee. Näistä kaikki on jo siis hankittuna. Vielä uupuu kaikki pienet naulakot, pyyhkeet yms. piensisustus. Ja muuten tuo allaskaapin yläpuolella oleva valopeili tulee meille myös :)
Saittekohan näistä ideoista kiinni..? Niin ja värimaailmasta voin kertoa sen verran, että lattia tulee tummanharmaalla laatalla ja seinät valkoisella. Näitä emme ole vielä ostaneet, joten mieli ehtii vielä muuttumaan, mutta luulen että suunnitelma pysyy.

Meidän kylppäriin jää myös yksi tiiliseinä, joka käsitellään jotenkin, tämä on vasta suunnitteluasteella joten päätöstä ei olla tehty. Mutta koko kylppäriä ei siis laatoiteta ainakaan. En malta odottaa lopputulosta, toivottavasti siitä tulee yhtä ihana kun olen kuvitellut, tai vaikka vielä ihanampi :)

Palailen remontin edistymiseen varmaan ensi viikon jälkeen kun työt on taas kunnolla käynnissä. Mukavaa viikonloppua muuten ja ihanaa isänpäivää kaikille iseille !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...