Askeleita perheenä: Isänpäivä 2017

maanantai 13. marraskuuta 2017

Isänpäivä 2017

Meidän isänpäivä alkoi runsaalla aamiaisella joka lasten kanssa tehtiin isille. Kun oltiin saatu aamupala valmiiksi niin mentiin lahjojen kanssa herättämään isi aamiaiselle.

Tobias oli leiponut isille pipareita ja tehnyt hienon kortin. Liljah puolestaan oli tehnyt kortin ja essun, joka olikin supersöpö ! Itse ostin miehelle käytännöllisen lahjan. Nimittäin partavahaa, naamanpuhdistusaineen ja suihkusaippuan. Lisäksi kävin vielä alkosta nappaamassa yhden viskipullon, mitä miehellä ei ole vielä ollut.
Isi oli iloinen lahjoistaan ja aamupalakin maistui kaikille. Rauhallisen kotona vietetyn aamun jälkeen suunnattiin ukin luokse syömään ja käytiin tietysti samalla suihkussakin siellä :D Oli ihana viettää isänpäivää oman perheen ja oman isän kanssa. Lisäksi nähtiin minun sisaruksia ja heidän lapsia, joten superpäivä oli ! Isälleni lapset vei isot suklaa- ja lakulaatikot. Itse ostin aikuisten pullon vielä lisäksi, koska iskä on auttanut niin monta kertaa minua auto-ongelmissa, lainannut omaa autoaan ja valinnut minun ostettavaksi uuden auton.
Kyllä isät vaan on ihan parhaita ! Lasten isi on heille maailman parhain ja oma isäni on itselleni, tietysti :) Pakko vielä sanoa, että todellakin haluan, että mies sitten parinkymmenen vuoden päästä auttaa meidän lapsia kaikissa asioissa niin kuin oma isäni auttaa minua. Olenhan kuitenkin ikuinen isintyttö, ja voin vaan kuvitella kuinka Liljahista tulee myös ihan samanlainen :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...