tiistai 17. lokakuuta 2017

Kylpyhuoneremontti edistyy

Meidän kylpyhuoneremontti alkoi viikko sitten tiistaina ja on edennyt ihan mukavaa vauhtia. Tällä hetkellä ollaan siinä tilanteessa, että laatat on revitty seiniltä alas ja koko lattia on piikattu auki. Vielä olisi viemäriputkien paikat piikkaamatta. Putkimies tulee tämän viikon aikana ja alkaa tekemään vesikiertoista lattialämmitystä ja viemärimuutoksia. Sitten alkaa lattioiden valu.
Urakoitsija on varannut remonttiin noin kuukauden, joten aika kauan ollaan ilman suihkua ja pesukonetta. Mutta onneksi mies pääsee salilla suihkuun ja itse pääsen töissä suihkuun ja pesemään pyykkiä. Viikonloppuisin sitten käydään isäni kotona suihkussa koko perhe. On kyllä hieman raivostuttavaa tällainen remonttielämä, mutta uskon että lopputulos on kaiken tämän arvoista.
Meidän kodissa on nimittäin tällä hetkellä vain yksi wc, joten hieman alkaa olemaan ruuhkaa sen käytössä. Tilanne siis paranee huomattavasti kylpyhuoneeseen lisättävän wc:n ansiosta.
Tämän remontin jälkeen onkin kaikki isot sisäremontit tehty, seuraavaksi alkaa pihan täydellinen kuntoon laitto ja sisällä pientä pintaremonttia. Eli lähinnä seiniä maalataan ja laminaatteja asennetaan. Jossain vaiheessa saadaan vielä pikkuvessakin uusittua kalusteiden ja lattian osalta.

Remonttikuulumisia kirjoittelen lisää kunhan asiat tästä etenee.

Meillä on nettiyhteyden kanssa ongelmia, joten postauksia tulee nyt jonkinaikaa harvemmin. Toivottavasti saadaan asia pian kuntoon.

Tiia

1 kommentti:

  1. Se onkin se huonoin osuus kun on kylpyhuoneremontti, että joutuu käydä muualla suihkussa. Me valittiin jo rakennusliike tekemään meidän kylpyhuoneremontin ja alkaakin jo pian. Onneksi itsekin pystyn töissä käymään suihkussa, niin se auttaa jo paljon.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...