lauantai 23. syyskuuta 2017

Ti-Ti Nallea tekstiileissä

Kaupallinen yhteistyö Lennol Oy ja Mammalandia

Sain meidän lapsille Ti-Ti Nalle-kuosiset pyyhkeet ja pussilakanasetit. Lennolin valikoimassa on pyyhkeitä kahdella erilaisella kuosilla ja pussilakanasettejä löytyy kolmessa eri värissä. Me valitsimme nämä harmaat, joiden lisäksi löytyy myös sininen ja keltainen.
Pyyhkeet on todella pehmeää materiaalia ja molemmat lapset on tykästyneet niihin. Isoveljeltä ainakin tulee pientä kiukutteluakin kun ei voi saada molempia pyyhkeitä itselleen.
Pyyhkeet on 70x140cm kokoisia, joten ne käy isommillekin lapsille ja miksei aikuisillekin. Ne on materiaaliltaan 100%:sta puuvillaa.
Pussilakanasetit on lasten kokoa eli tyynyliina 45x60cm ja peitto 120x155cm. Materiaaliltaan nämäkin on 100%:sta puuvillaa. Meidän molemmat lapset nukkuu jo lasten sängyissä, joten oli korkea aika ostaa Liljallekin isompien lasten peitto ja tyyny. Ennen kun saimme nämä pussilakanasetit, niin Liljah nukkui vielä vauvojen peitolla ja tyynyllä.
Tykkään näistä pussilakanaseteistä paljon, ne on kivan lapselliset, mutta silti äidin silmää miellyttävät. Ja erityisen kiva juttu on kun molemmilla lapsilla on samanlaiset niin ei ainakaan tule niistä riitaa.
Mitäs te pidätte näistä ? Onko Ti-Ti Nalle teille tuttu ? Itselleni se on tuttu omasta lapsuudesta ja on kiva kun se on edelleen lasten suosiossa.

Lennolin sivuilta löytyy myös Ti-Ti Nalle-kuosilla kahta erilaista koristetyynyä. Lennol Oy on muuten perustettu jo vuonna 1967 ja se työllistää tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Lisäksi yrityksellä on Avainlippu-merkin käyttöoikeus, joten tuotanto on kotimaista, mikä on aina plussaa.

Yhteistyössä

Mammalandia
Mammalandia Facebookissa
Lennol Oy
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...