Askeleita perheenä: Hennola

lauantai 8. heinäkuuta 2017

Hennola

Lähdettiin perjantaina minun töiden jälkeen Hennolan kotieläinpihalle tuohon puolen tunnin ajomatkan päähän. Ollaan käyty siellä parina vuonna aiemminkin, mutta tänä vuonna oltiin ensimmäistä kertaa niin, että Liljakin oli mukana.
Tuo kotieläinpiha on ihanan rauhallinen ja aika laaja alue. Alueella on paljon pöytäryhmiä, joissa voi istuskella ja syödä eväitä. Lisäksi tilalla on kahvio, josta saa ihania itsetehtyjä herkkuja. Me ostettiin kotiin pussillinen sämpylöitä ja pullia, ne on leivottu paikanpäällä käyttäen omien peltojen viljaa.
Sisäänpääsymaksu oli aikuisilta 8e ja lapsilta 6e. Mielestäni ihan kohtuullinen hinta, meidän perhe maksoi sisälle siis 28e. Kahviosta ostettiin kahvit, mehua, jäätelöt ja pullat, niihin meillä meni hieman yli 15e. Kotiinviemiset kustansi noin 7e. Koko päivään meni siis vain 50e.
Oltiin Hennolassa ehkä noin 2,5h, joka oli juuri sopiva aika. Ehdittiin katsomaan kaikki eläimet läpi, silittämään ja ruokkimaan niitä. Lisäksi juotiin kahvit, keinuttiin ja leikittiin hiekkalaatikolla.
Liljah rakastui kaikkiin eläimiin ja olisi vain halunnut paijata ja syöttää niitä. Kun hän näki, että me vanhemmat syötettiin heinää eläimille niin neiti oli sen jälkeen heinätuppojen kanssa kokoajan menossa eri eläinten luo. Ihana pieni !
Meidän pieni päiväretki oli oikein onnistunut, lapset ja vanhemmat viihtyi, ilma oli täydellinen ja kotieläimet oli söpöjä. Itse taisin jopa saada vähän väriä ihoon, ensimmäistä kertaa tänä kesänä.
Kuuluuko teidän kesään käynti kotieläinpihalla ?

Tiia

1 kommentti:

  1. Voi miten kivan oloinen paikka ja päivä teillä :)

    http://onnellina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...