maanantai 12. kesäkuuta 2017

Yökyläily ja treffit

Heippa ! Tulin kertomaan pikaiset kuulumiset viikonlopulta. Käytiin lauantaiaamuna lasten kanssa pikaisesti moikkaamassa mummoa ja siitä kurvattiin kaupan kautta mummin luo. Ostettiin matkalta matkasänky, koska meillä ei aiemmin ole sellaista ollut ja ajateltiin, että siinä Liljahin yökyläilyt sujuisi paremmin.
Oltiin hetki lasten kanssa mummilla, ennen kuin jätettiin heidät syömään ja poistuttiin paikalta. Tietysti huomattiin muutamien kilometrien päässä, että Liljahin lippis jäi autoon, joten jouduttiin vielä kääntymään viemään hattu tytölle. Ei kyllä uskallettu mennä enää sisälle asti vaan jätettiin hattu ovelle :)
Ensin suunnattiin kauppaan tekemään perus ruokaostokset. Kaupassakäynnin jälkeen mentiin ravintolaan syömään. Oli muuten taas ihana syödä ihan rauhassa, sai oikeasti syödä, eikä tarvinnut kokoajan vahtia lapsia ja kuunnella sitä jatkuvaa hölötystä :D
Kun tultiin kotiin niin mentiin pihahommiin. Siirreltiin laattoja trukkilavoille ja pestiin niistä kaikki vanha sammal yms. pois. Vielä olisi muutama tunti kanto- ja pesuhommia, mutta jätettiin ne tekemättä ja päätettiin keskittyä elokuvaan ja toisiimme. Katsottiin Luokkakokous 2 ja oli kyllä hyvä ! Ja oli muuten kivaa katsoa kotimaista elokuvaa kun kuulikin siitä jotain :)
Sunnuntaiaamuna meillä oli herätyskello soimassa jo seitsemältä, minulla oli meinaan jo ysiltä aika tatuoitavaksi. Mies vei minut liikkeeseen ja lähti itse hakemaan lapsia yökylästä. Hyvin oli mennyt, mitään ylimääräisiä itkuja ei ollut ja neiti oli nukkunut parin tunnin päikkäritkin. Kyllä oli huojentava kuulla, ettei Liljah ainakaan kokoaikaa ollut itkenyt. Nyt uskallan jättää hyvillä mielin neidin kahdeksikin yöksi mummin hoiviin.
Sellainen viikonloppu meillä oli. Oli kyllä ihana viettää kokonainen päivä miehen kanssa kaksin ja odotan jo innolla meidän kylpyläviikonloppua !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...