Askeleita perheenä: Kesä on täällä

tiistai 23. toukokuuta 2017

Kesä on täällä

Ainakin täällä eteläisessä Suomessa on ollut todella lämmin, jopa 27 astetta. Sehän tarkoittaa jo melkein kesää kun on yksi hellepäivä. Onneksi tuota lämpöä on nyt kestänyt jo muutamia päiviä niin ollaan päästy ulkoilemaan ihan kunnolla.
Käytiin viikonloppuna jokaisena päivänä lenkillä ja sen lisäksi pestiin autot, Tobias leikki omia ulkojuttujaan yms. Ulkoilua siis riitti. On kyllä niin ihanan helppoa tuo uloslähtö kun on lämpimät kelit. Hieman vielä harmittaa, kun Liljah ei ole lähtenyt kunnolla kävelemään. Ulkoilu hänen kanssa on siis aika haastavaa, en viitsisi antaa konttailla kivillä pelkillä legginseillä ja Liljah ei viihdy vaunuissa kun ollaan paikallaan.
Mutta ihanaa kun tulee kesä ! Mökillä sitten viimeistään tyttö pääsee nurmikolle konttaamaan. Toivotaan, että kävely alkaisi sujua tässä kesän aikana, kun on paljon aktiviteetteja luvassa.
Voisinkin seuraavaksi kirjoittaa meidän kesän suunnitelmia tänne bloginkin puolelle. Viikon päästä starttaa meinaan meidän perheen ensimmäinen "lomamatka". Pysykää siis kuulolla :)
Aurinkoista tiistaita kaikille ! Minä olen lasten kanssa kolmisin kotona kun mies on tatuoitavana. Kohta lapsille iltapalat ja itse toivon rauhallista Salkkari-hetkeä.

Tiia

7 kommenttia:

 1. Ihania ulkoilukuvia kesäisessä maalaismaisemassa. Ollut niin parasta tää lämpö pitkästä aikaa! Sopii muuten hyvin sulle toi Noshin tunika. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivotaan että lämpöasteet tästä taas vähän nousisi :) Ja kiitos paljon, itse tykkään todella paljon noista Noshin taskutunikoista :)

   Poista
 2. Meillä oli Sama homma tytön kävelemään lähdön kanssa, loputa taisi olla 1v5kk kun kunnolla lähti! 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, tämä on niin outoa kun poika käveli jo 11kk iässä :) Meillä vielä elokuussa päiväkodin aloitus edessä, joten olisi kiva että tyttö kävelisi silloin jo :)

   Poista
  2. Onhan siihen vielä aikaa onneksi ja paljon ehtii tapahtua kesään mennessä!Meilläkin aloitta ryhmiksen elokuussa. 😊 Poika lähti meilläkin 11kk kävelemään. 😃

   Poista
  3. Niin ehtii, ja eihän sille sitten mitään voi jos Liljah ei vielä elokuussa kävele :) On kyllä niin hassua miten eritahdissa nuo lapset kehittyy! :)

   Poista
  4. Ja tsemppiä sinne ryhmiksen aloitukseen!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...