Askeleita perheenä: Yksivuotiaan lahjat

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Yksivuotiaan lahjat

Palataan vielä yhden kerran meidän lauantaisiin juhliin. Liljah nimittäin sai aivan ihania lahjoja ja tässä postauksessa esittelen ainakin suurimman osan niistä. Suuri kiitos kaikille lahjoista, kaikki niistä oli ihania !
Aloitetaan vaikka vaatteista, niitä tuli kiva määrä. Jonin mummu pisti taas parastaan noissa lastenvaatteissa ja saatiin häneltä ihanat Benettonin takki, hihaton paita ja pinkit housut. Kummeilta neiti sai Lindexin paidan ja housut. Minun serkku oli hommannut neidille nuoli-lippapipon ja samaa kangasta tuubihuivin. Sukkahousut oli myös yhdessä paketissa.
Kaikkein ihanin vaate tuli kyllä ehdottomasti veljeni perheeltä, väheksymättä tietenkään mitään muuta vaatetta, mitä neiti sai. Kaikki vaatteet tulee todellakin käyttöön ja ollaan erittäin kiitollisia kaikista niistä. Mutta siis tämä äidin lemppari oli ehdottomasti Paapiin pinkki mekko ! Meillä ei ole ennen Paapiin tuotteita ollut, ja olen aina vaan niitä värikkäitä kankaita ihaillut, ja nyt meidän prinsessa sai yhden Paapiin tuotteen kokeiluun.
Meidän koko perhettä ilahdutti Kikattavan Kakkiaisen metelinappikirja ! Ihan huippu ! Molemmat lapset painelee nappeja ja koko perhe nauraa niille äänille :D

Leluja tuli myös muutamia. Liljan omat suosikit oli ehdottomasti mummolta saatu pehmokoira ja Jonin mummun ostama Br-lelujen perässävedettävä punainen poni. Tuolla koiralla neiti leikkii niin, että hokee kokoajan "hauhau" ja "hauva" ja samalla liikuttaa sitä edestakaisin. Hassu ja fiksu tyttö ! Ponin kanssa hoetaan kokoajan "eppa" ja "brum" :D
Muita leluja oli Fisher Pricen tuommoinen tornilelu, palapeli ja Ainu ensipupu. Näiden kaikkien lisäksi neiti sai mukavan kasan rahaa, suloisen muumipurkin, vaaleanpunaisen ruusun... Muita lahjoja en nyt ainakaan muista. Me vanhemmat ostettiin neidille jo aiemmin kaksi Iittalan Kastehelmipurkkia. Katsotaan jos vielä joku koru käydään neidille ostamassa.
Sellaisia lahjoja meidän 1-vee sai. Millaisia lahjoja teidän pikkuiset on saaneet ?

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...