lauantai 22. huhtikuuta 2017

Lapsimessut 2017

Meidän porukka suuntasi tänään aamulla Helsingin Messukeskukseen Lapsimessuille. Sain tänäkin vuonna messuille bloggaajapassin, joten pakkohan sinne tungokseen oli mennä :)
Startattiin jo vähän yli 8 kotoa ja päästiin heti messujen alkaessa kiertelemään. Ensimmäinen tunti olikin ihanan rauhallinen, sen jälkeen paikka olikin taas niin täynnä, ettei meinannut liikkumaan päästä. Kaikkiin lasten aktiviteetteihin oli hirveät jonot, joten jätettiin ne lähes kaikki suosiolla väliin.
Kierreltiin messualue pariin kertaan ympäri, välissä käytiin vain syömässä. Lapset käyttäytyi todella kivasti ja Tobias jaksoi kävellä kokoajan reippaasti. Liljah nukkuikin pienen hetken rattaissaan, joten sen osalta saatiin rauhassa kierrellä.
Mielenkiintoista ja ihanaa ostettavaa olisi riittänyt vaikka kuinka paljon, mutta meidän matkaan tarttui vain lakua ja Vimman lettilegginsit äidille ja lapsille. Aivan ihanat samisteluhousut ja sopii mielestäni todella hyvin niin pojalle kuin tytöllekin :)
Oli kyllä kivat messut ja tekisi hirveästi mieli vielä huomenna lähteä kiertelemään, mutta ehkä on pakko jättää välistä. Ensi vuoden messuja odotellessa siis :)

Tiia

4 kommenttia:

 1. Nuo mustat letit olisi kyllä niin ihanat! Niitä olen mietiskellyt, mutta vielä on saanut jäädä mietinnän puolelle. Muutenkin näyttää sille, että messuilla olisi jälleen ollut kaikkea kivaa :) Ehkä mekin jälleen ensi vuonna lähdemme messuilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ekat letit, saa nähdä miten kestää käytössä ja miltä näyttää päällä :) Nuo messut on kyllä ihanat joka vuosi, mutta se ihmismäärä on ihan käsittämätön :D

   Poista
 2. Paljonko noi leggarit maksoi siellä? Oliko joku messutarjous? Ne on aivan ihanat meinaan ja kateellisena katselen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten koot 29e ja aikuisten 44e. Luulen, että oli ihan normihintaisia :) En ole seurannut noita hintoja niin en tiedä tarkalleen, ymmärsin vain niin, että aikuisten koot tuli ainoastaan messuille myyntiin, en ole kyllä varma :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...