sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Sunday

Sunnuntaina me...

- Katsottiin rauhallisissa merkeissä aamupiirrettyjä, tänään oli Ryhmä Hau-päivä :)
- Käytiin koko perhe aamupäivällä lenkillä ihanassa auringonpaisteessa. Otettiin koiratkin mukaan, vaikka ne on yleensä aika hankalia lenkitettäviä. Hyvin kuitenkin meni ja koko poppoo nautti ihan täysillä auringosta, yhdessäolosta ja raikkaasta ulkoilmasta.
- Mentiin ruokailuissa helpoimman kautta, eli nuudeleita ja valmispitsaa. Aina ei vaan jaksa kokata, joku ravintola olisi kyllä kuulostanut paljon paremmalta, mutta ei jaksettu poistua autolla mihinkään.

- Siivottiin pupujen häkit, vihdoin. Niitä tulee aika harvoin siivottua kokonaan (noin 2-3 viikon välein), kun molemmat osaa käyttää omia vessojaan, yleensä siis vaan vessat siivotaan.
- Saatiin poikakin nukkumaan päiväunet, joka tarkoitti hetken hiljaisuutta.

- Leikittiin yhdessä Liljahin huoneessa, joka onkin ainakin minun lempipaikka meidän kodissa. Siellä viihdyttiin hyvin ja kukaan ei edes tapellut, ihme !
- Laitettiin pyykkejä ja astioita ja yritettiin saada kotia siivottua muutenkin.

- Vietettiin yksinkertaisesti aivan ihanaa vapaapäivää ! Todella kivaa olla välillä vaan kotona, kun joka viikonloppu on ollut jotain menoja.

Millaista sunnuntaita teillä on vietetty ? Me katsotaan vielä illalla Tanssii Tähtien Kanssa, tai siis minä katson ja sen jälkeen nukkumaan. Ihanaa sunnuntai-iltaa !

Tiia

2 kommenttia:

  1. Missä pojan kypärä?! Potkupyöräillessä kypärä aivan yhtä tärkeä kuin polkupyöräilessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkun näet niin ei ainakaan päässä :D Hattuhyllyllä on oikea vastaus. Oli yksinkertaisesti unohtunut, tuskin sinäkään olet kaikessa aina täydellinen..? :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...