lauantai 18. maaliskuuta 2017

Huomenna kirppistellään

Noniin nyt on auton takakontti pakattu täyteen kirppiskamoja ja huomenna aamulla starttaan kohti Espoota. Mies saa jäädä lasten kanssa kolmisin kotiin ja itse saan ihanaa omaa aikaa kirppistellen.
Olen myös jo suunnitellut muutamia hankintoja tapahtumasta, Pietamon tuotteet ainaki kiinnostaa kovin. Katsotaan löytyykö jotain kivaa ostettavaa itselle tai perheelle. Pääasiassa menen kuitenkin myymään omia juttuja ja hankinnat yritän pitää minimissä.
Takakonttiin pääsi vauvan- ja lastenvaatteiden lisäksi sitteri, kävelytuoli, Mamas&Papas mobile ja saman valmistajan bumbotuoli. Lisäksi nappasin matkaan imetystyynyn, pinnasängyn reunapehmusteen, ruokailualustan ja itkuhälyttimen. Tulkaa nyt ihmeessä kaikki paikalle! Itse ainakin myyn kaiken todella halvalla pois. Pöytäni on siis löytöjä täynnä :)
Aivan ihanaa muuten päästä hetkeksi ihan yksin johonkin. Vaikka rakastan omaa perhettä hurjasti niin rakkaus vaan syvenee kun saa hetken omaa aikaa. Jaksaa taas arkeakin ihan eritavalla kun on saanut hetken hengähtää. Ja perjantaina pääsen vielä uudelleen yksin matkaan kun menen serkkuni luokse niille Nosh-kutsuille. Ihan mahtavaa kun on mies joka hoitaa lapsia joskus niin, että äitikin pääsee omiin menoihin.
Mutta nyt jatkuu laatuaika perheen kanssa, vähän simaa ja munkkia, otetaan pieni varaslähtö vappuun. Ja illalla tietty Bumtsi bum! Kai muutkin katsotte? Olin nuorena ihan fani, katsottiin mummon kanssa jokainen jakso :)
Ihanaa viikonloppua kaikille ja nähdäänhän Kauppa&Galleria tallissa huomenna..? :) Tulkaa ihmeessä moikkaamaan !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...