Askeleita perheenä: Turtles-synttärit

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Turtles-synttärit

Meillä juhlittiin eilen meidän 4-vuotiasta. Poika oli ihan innoissaan juhlistaan ja siitä kun sai paljon sukulaisia kylään samana päivänä.
Vieraita meillä kävi ainakin 25 ja lähestulkoon kaikki olikin samaanaikaan paikalla. Onneksi meillä on suht iso talo, joten tilaa kyllä riitti :)
Tobias sai hurjan määrän lahjoja ja rahaakin. Meiltä vanhemmilta poika sai Turtles-auton ja vielä huomenna oikeana synttäripäivänä hän saa jotkut Turtles-asejutut, minä en näistä niin tiedä :) Muilta tuli ihania vaatteita, kolme kauko-ohjattavaa autoa, poliisiauto, tarrakirjoja, muistipeli, nameja ja todella makee Batman-reppu. Suuri kiitos siis ihan jokaiselle lahjoista !
Tarjottavat onnistui hyvin ja niitä oli riittävästi. Suolaisena oli kinkkupiirakkaa, parsakaalipiirakkaa, nakkipiiloja, karjalanpiirakoita ja munavoita. Makeana oli täytekakku, mokkapaloja, keksejä ja karkkeja. Tuo Turtles-kakku oli kyllä mielestäni todella hieno ja poikakin tykkäsi :)

Juhlat onnistui siis hyvin ja oli ihana nähdä kaikkia sukulaisia taas. Poika onkin koko tämän päivän leikkinyt uusilla leluillaan ja huomenna pitää kuulemma päiväkotiin laittaa uudet vaatteet päälle.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...