Askeleita perheenä: Äidin ja tyttären samisteluvaatteet

lauantai 25. helmikuuta 2017

Äidin ja tyttären samisteluvaatteet

Ensimmäistä kertaa löysin itselleni ja Liljalle samanlaiset vaatteet käytettäväksi. En ole ikinä edes ajatellut, että pukisin lapset ja itseni samoihin vaatteisiin tai edes, että lapset olisi puettu samoin. Mutta mieleni muuttui heti kun näin nämä ihanat Nosh:in uutuudet.
Tilasin siis meille molemmille lyhythihaiset taskutunikat musta-valkoisena ja joutsenkuvioiset legginsit harmaina. Ja olen niin rakastunut näihin ! Kesällä me tytöt siis samistellaan oikein kunnolla.
Onko muut ihastuneet näihin Nosh:in uutuuksiin ? Minulle on jo aiemmin tullut postissa Fit-tunika ja Fit-legginsit. Lisäksi tietty perus raitapaitoja ja Virta-legginsit omistan myös. Olen löytänyt vihdoin oman lemppari vaatemerkin ja se on ehdottomasti Nosh. Viime syksystä lähtien olen tilaillut sieltä tasaiseen tahtiin itselleni uutta vaatetta. Lasten vaatteita tilasin nyt ensimmäistä kertaa, katsotaan miten paljon niihin vielä hurahdan :)

Samisteletteko te lastenne kanssa ? Tai puetteko lapset samoihin/samantyylisiin vaatteisiin ? Yritän saada jossain vaiheessa miehen kuvailemaan meitä tyttöjä kun ollaan pukeuduttu näihin :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...