perjantai 27. tammikuuta 2017

Keramiikkahäät

Meillä oli miehen kanssa keskiviikkona neljäs hääpäivä. Tällä kertaa ei ostettu toisillemme mitään vaan laitettiin molemmat meidän Naantalisäästöön rahaa. Meillä onkin jo kivasti melkein koko huoneen hinta kahdeksi yöksi säästössä, joten tänä vuonna vielä päästään rentoutumaan :)
Lauantaina käytiin miehen kanssa ihan kahdestaan syömässä hääpäivän kunniaksi. Lapset oli sen aikaa mummin ja papan luona, Liljah ensimmäistä kertaa hoidossa ilman äitiä tai isiä. Ja todella hienosti oli mennyt, neiti oli leikkinyt ja syönyt, eikä edes ollut itkenyt äidin perään. Tosin pappa oli hieman pelottava, että sille oli kyllä kuulemma itketty :)
Mutta ihan mahtavaa kun neitiä pääsi totuttelemaan kyläilyyn ja se meni noin hienosti. Pari kertaa vielä saa Liljah käydä päivällä kääntymässä mummin luona ja kohta taitaakin olla jo ensimmäisen yökyläilyn aika. Pitäähän neiti totuttaa yökyläilyynkin kun joutuu sitten joskus olemaan kaksikin yötä putkeen hoidossa. APUA !
Ainiin mutta ostinhan minä keskiviikolle meille kakkupalat ja ruusuja. Saatiin siis sentään herkutella kakulla hääpäivän iloksi :) Ei tuo mies olisi kukkia kuitenkaan muistanut ostaa :D
Lauantai-iltana aloitettiin miehen kanssa pieni projekti tytön huoneesta ja siitä onkin vilahtanut jo kuvia Instagramin puolella. Eli revittiin yhdeltä seinältä verhot pois ja maalattiin seinä valkoiseksi. Seinäähän siis alun perin "koristi" ihan kamala 70-luvun tapetti ja peitettiin se väliaikaisesti verhoilla. Sunnuntaina saatiin kuitenkin tämä ikuisuusprojekti valmiiksi ja nyt on neidin huone taas asteen valmiimpi.
Seuraavaksi alkaakin sitten lattian vaihto, kun vaan keksisi mitä lattialle tehdään. Mutta ainakin poistetaan kokolattiamatto, se on selvää ! Jos olette kokeneet jonkun lattiamateriaalin hyväksi niin kommentoikaa ihmeessä.

Aurinkoista viikonloppua !

Tiia

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan parkettilattiaa. Ei ole omaa kokemusta mutta mitä ihmisten luona käyny niin nätin näkönen ja ihana kävellä ja siivous varmasti helpompaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo meillä on parkettia olohuoneessa, makkarissa ja käytävällä, mutta se on vaan niin kallista :D Ehkä päädytään laminaattiin, tai en tiedä :) En vaan jotenkin uskaltaisi laittaa parkettia lapsen huoneeseen.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...