Askeleita perheenä: Arkeen paluu

perjantai 13. tammikuuta 2017

Arkeen paluu

Meidän arkeen paluu ei ihan mennyt niin kuin piti. Tobias aloitti maanantaina päiväkodissa pitkän loman jälkeen ja jo keskiviikkona päikystä soitettiin, että pojalla on 38,5 kuumetta. Samalla Liljakin on ollut kovassa kuumeessa ja yskässä. Onneksi molemmat lapset on tänään jo olleet ihan kunnossa. Toivottavasti päästään huomenna serkkupojan synttäreille, ettei lapset tuosta uudelleen kipeydy.
Mutta meidän arki tulee seuraavat puoli vuotta pysymään aikalailla tällaisena samanlaisena. Tobias on päiväkodissa kaikki arkipäivät noin klo 8.30-15. Me käydään Liljan kanssa töissä sillä aikaa kun poika on hoidossa. Klo 12 jälkeen tullaan kotiin tekemään ruokaa ja sitten haetaan poika kotiin.
Mies on myös töissä kaikki arkipäivät, hän lähtee joskus puoli 5 aikaan aamulla ja tulee illalla 16-17 aikaan kotiin. Vietän siis lasten kanssa arkipäivät lähes kokonaan yksin, mutta näillä nyt mennään.
Kesäloman jälkeen meidän arki muuttuu sen verran, että silloin Liljakin aloittaa päivähoidon, voi apua. Toivottavasti Liljan kanssa päikyn aloitus menee yhtä hyvin kuin isoveikan. Mutta nyt vielä nautitaan neidin kanssa kotona olosta ja stressataan päivähoitoa sitten kun sen aika on.
Maanantaina kokeillaan tätä arkeen paluuta uudelleen, katsotaan kuinka käy. Huomenna tosiaan koitetaan päästä synttärijuhliin ja käydään kaupassa. Sunnuntaina viimeistään pitäisi tehdä lumityötkin.
Ihanaa viikonloppua !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...