perjantai 30. joulukuuta 2016

Pikainen katsaus vuoteen 2016

Vuosi 2016 on ollut aika todella ihana. Alkuvuosi odotettiin perheenlisäystä ja keskityttiin sisustamaan kotia vauvaa varten. Perheemme kasvoi yhdellä ihanalla tytöllä ja hän sai maailman kauneimman nimen ihanissa ristiäisissään. Kaiken lisäksi Tobias on ollut todella ihana isoveli ja on ihan alusta saakka suhtautunut Liljaan tosi hyvin.
Vietimme ensimmäistä äitienpäivää ja isänpäivää kahden lapsen vanhempina. Tobias sai kauan toivomansa Batman-synttärit helmikuussa.
Kesällä käytiin Korkeasaaressa, mökillä koko perheen kanssa ja ilman isiä.
Blogini pääsi syksyllä mukaan Mammalandian blogiyhteisöön ja saatiin sitä kautta monia ihania yhteistöitä (mm. Purulelu, Maissinaksut ja Pokko pipo).
Vietettiin myös ihana joulu ja toivottavasti tämä uudenvuoden aattokin menee kivasti. Ajateltiin olla ihan vaan kotona. Syödään, ehkä saunotaan ja ihan vaan ollaan.
Toivotaan, että vuodesta 2017 tulee myös onnistunut. Ja toivottavasti kiinnostus ja innostus blogiakin kohtaan säilyy tai jopa kasvaa. Tulevasta vuodesta tulee meidän perheelle ainakin jännittävä, Liljah täyttää vuoden ja menee syksyllä päivähoitoon. Paljon uusia juttuja on siis tapahtumassa meidän arjessa.

Ihanaa uutta vuotta kaikille ! Palataan varmaankin vasta ensi vuoden puolella.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...