torstai 29. joulukuuta 2016

Joululahjat

Vuorossa olisi joululahjojen esittelyä. Meidän lapset sai ihan hurjat määrät kaikkea ja ollaan aika pulassa tuon lahjamäärän kanssa. Vaatteet tietysti on aina tervetulleita, niitä kun kuluu ja lapset kasvaa, mutta leluja tuli ehkä hieman liikaakin.
Aloitetaan Liljan lahjoilla. Neiti sai meiltä vanhemmilta hurjan määrän vaatetta, oman puhelimen ja Lamazen pehmotoukan. Muilta tuli pari mekkoa, muitakin vaatteita, pehmolelu, laulava kirja, Lamazen musiikkipupu, nukke, soiva avainnippu, muumimuki ja rahaa.
Tobias sai meiltä vanhemmilta Batman-auton, autoradan, elokuvan, vaatteita ja askartelutarvikkeita. Muita lahjoja oli aivan ihanat lakuhanskat, Polarn o Pyretin vaatteita, paitoja, Autot-rekka, Batman vs Superman lego, lautapeli, pikkuautoja, tehtäväkirja, avaruuskirja, turtles-hahmo, muumimuki ja rahaa.
Molemmille lapsille tuli varmasti paljon muitakin lahjoja, en vaan muista kaikkia. Me vanhemmat ostettiin toisillemme korut. Oltiin siis jo aiemmin ostettu kokonainen petivaatesetti ja molemmille uudet kamerat. Minä hommasin miehelle Lumoavan Kiila kaulakorun ja itse sain mieheltä Kalevalan Setukaisten kääty rannekorun. Alle kuukausi hääpäivään, katsotaan mitä sitten keksitään :)
Lisäksi saatiin S-ryhmän lahjakortteja, rahaa, sukkia, avainnaulakko ja sisustuskori. Ja tietysti hirveä määrä suklaata. Meidän molempien suvuissa on onneksi käytäntönä antaa vain rahaa, lahjakortteja ja suklaita aikuisille (tai siis meille "nuorille aikuisille"). Meille riittää oikein hyvin, että vaihdetaan miehen kanssa lahjat ja saadaan muilta sitten rahaa, millä saadaan ostaa juuri sitä mitä halutaan.
Me ostettiin itse tänä vuonna aikuisille vain suklaata. Vietiin sitten kyllä ukille ja mummolle Tobiaksen leipomia pipareita ja mummun luokse viinipullo. Kaikille lapsille ostettiin kyllä lahjoja.

Tulikos muille tarpeellisia ja toivottuja lahjoja ?

Tiia

2 kommenttia:

 1. Meidän Matias sai tuon saman autoradan ja piti siitä paljon. :)
  Kivoja lahjoja teidän lapset saaneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kivoja ratoja ! Ja joo tuli kyllä mieluisia, mutta liikaa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...