lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulukuusi koristeltu

Ehdin pitkästä aikaa kunnolla koneen ääreen, on ollut koko viikon hieman kiireistä. Tai ei oikeastaan kiireistä vaan ollaan oltu kipeinä, kaikki muut paitsi Tobias. Ei mitään vakavaa sentään, pientä tukkoisuutta ja lämpöä vain. Onneksi ollaan kaikki paranemaan päin.
Tiistaina isi toi meille joulukuusen ja keskiviikkona päästiin pojan kanssa koristelupuuhiin. Loput lahjatkin paketoin tällä viikolla. Kinkkukin ostettiin viime viikonloppuna, joten enää joululaatikot puuttuu niin sitten joulu saa tulla :)
Torstaina leivoin kinkkupiirakkaa ja piparisuklaajuustokakkua, meillä oli tänään kummipoika perheensä kanssa kylässä. Muutaman tunnin riitti meteliä ja vilskettä. Lisäksi huomattiin hyvin mitä kaikkea meidän pitää kohta siirtää ylemmille tasoille, ettei Liljah pääse kaikkeen käsiksi. Tuollainen vilkas 1,5-vuotias meinaan osasi hienosti näyttää mitkä kielletyt tavarat on kädenulottuvilla.
Oli kyllä ihana nähdä kummipoikaa pitkästä aikaa ! Saatiin lasten lahjat vaihdettua, lapset sai leikkiä, aikuiset kahvitella ja höpötellä. Ei nyt sentään rauhassa, mutta kuitenkin :)
Huomenna mennäänkin sitten kummitytön luokse kylään niin saadaan sielläkin lahjat vaihdettua. Ihana kun näkee molempia kummilapsia samana viikonloppuna !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...