Askeleita perheenä: Äidin uudet

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Äidin uudet

Ostin itselleni uuden kameran, tällä kertaa Nikonin, edellinen kun oli Canon. Tämä uusi on Coolpix B700 ja kaiken lisäksi punainen. Rakastuin kameraan heti. Minulla oli kaksi kriteeriä kameralle, siinä piti olla kääntyvä näyttö ja se ei saanut olla järkkäri. Lopulta oli kaksi vaihtoehtoa ja kun näin tämän Nikonin punaisena niin olin myyty.
Ja nyt livenä, onhan tämä aivan ihana ! Ihanan kevyt, ihanan värinen... Kaiken lisäksi ainakin valoisassa saa paljon parempia kuvia kun vanhalla kameralla.
Kameran lisäksi ostin uuden kunnollisen talvitakin. Takki on Vero Modan joku topattu parka, hintaa alle 50€. Ja ajaa asiansa täydellisesti ! On todella lämmin ja kivan pituinen, kun tykkään käyttää legginsejä niin on kivempi että on pitkä takki.
Pitkästä aikaa siis jotain taas äidillekin. Ja tuo kamera oli joululahja, sovittiin miehen kanssa, että ei osteta toisillemme lahjoja vaan molemmat ostaa itselleen uuden kameran. Ja nyt on molemmilla uudet kamerat, mies osti jonkun Nikonin järkkärin. Katsotaan onnistutaanko olla ostamatta lahjoja... :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...