maanantai 24. lokakuuta 2016

Kahvikekkerit

Meillä oli sunnuntaina vihdoin kauan odotetut "juhlat". Juhlimme siis Tobiaksen tulevia nimipäiviä ja Liljan 6kk syntymäpäiviä. Paikalle kutsuttiin vain lähimmät ja läheskään kaikki eivät päässeet edes paikalle, joten porukkaa oli ihanan vähän :)
Tobias osti itse säästämillään rahoilla kaksi uutta lelua ja Liljah sai meiltä vanhemmilta puolivuotislahjaksi oman koiran :) Kokkailut ja siivoaminen vei meiltä koko viikonlopun, mutta kyllä kannatti. Oli ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Lapset sai leikkiä keskenään, lapsia olikin mukavat 6, menoa siis riitti.
Tarjottavana meillä oli karjalanpiirakat ja munavoi, kinkkupiirakka, nakkipiilot, täytekakku ja piparisuklaajuustokakku. Lisäksi tietysti sipsiä, karkkia ja keksejä. Tarjottavat maistui ja ihan hirveästi ei edes jäänyt tähteeksi.
Liljah ja Tobias sai jotain pieniä lahjojakin, vaikkei mitään olisi tarvinnut tuoda. Poika sai rahaa, lautasen, juomapullon, karkkeja, suklaata, pari pikkuautoa ja yhden pikkukonepakkauksen. Neiti sai sukkia, kaksi norsulelua (onneksi saatiin toinen töihin leluksi) ja muitakin puruleluja tuli varmaan kolme :) Lisäksi neiti sai porkkanaisia maissinaksuja.
Meillä oli oikein onnistuneet ja ihanat juhlat. Kaikkia vieraita oli ihana nähdä ja oli kiva kun porukkaa oli vähemmän niin ehti juttelemaan kaikille :) Ja siis vähemmän porukkaa tarkoitti meillä tällä kertaa melkein 20 ihmistä :D

Tiia

2 kommenttia:

  1. Hyvää nimpparia ja onnea 6kk! :) Juhlat on kyllä kivat, kun pääsee näkemään ihmisiä, joita ei aivan päivittäin tapaa jne :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...