lauantai 24. syyskuuta 2016

Syksyisiä kysymyksiä

Bongasin Kochanie-blogista tämän kivan syksyisen kysymyshaasteen ja ajattelin sen toteuttaa myös itse. Käykäähän muuten kurkkaamassa Nellin blogi, sekin löytyy Mammalandian yhteisöblogeista. Mutta tässä minun vastaukset.

MITÄ ODOTAT ENITEN SYKSYSSÄ?

Lehtien putoamista puista ja hieman viileitä ja aurinkoisia syyspäiviä. Jollain ihmeellisellä tavalla odotan viileneviä päiviä, vaikka rakastan kesää ja lämpöä :D Syksyllä voi myös alkaa odottaa jo joulua !
MIKÄ ON HUONOIN ASIA SYKSYSSÄ?

Sateet ! En tykkää jatkuvista sateista, olisi ennemmin kuivaa ja aurinkoista.


MIKÄ ON PARASTA SYKSYSSÄ?

Värit. Syksy on täynnä ihania värejä !


MILLAINEN ON SYYSTYYLISI?

Aika perusvaatteilla mennään. Leggarit ja joku lämmin paita. Ulkoilen yleensä tylsästi vain tuulitakissa ja lenkkareissa, aika urheilullista :D
MITÄ ON TO DO - LISTALLASI?

Ainakin lasten yhteiset juhlat, jotka pidetään lokakuussa. Tobiaksella on nimpparit ja Liljah täyttää jo 6kk. Lisäksi pihan haravointi olisi listalla, mutta pitäisiköhän skipata...


KUINKA TORJUA SYYSMASENNUS?

Kahvi, viltti, sohvannurkka ja suklaa. Eiköhän siinä ole aika hyvä keino. Lisäksi lapset on senverran meneviä, että ei tässä paljon ehdi masentua :)


PARASTA MUSIIKKIA SADEPÄIVINÄ?

En nykyään enää kuuntele muualla kun autossa radiota, joten ei oikeastaan mikään. Mutta joku rauhallinen varmaankin sopisi.
MITÄ AIOT HANKKIA TÄNÄ SYKSYNÄ?

Hmm. Uuden puhelimen hommasin juuri, se oli ainakin listalla. Muuta ei taideta tarvita, meillä on asunnon osto tässä tulossa, joten ehkä ihan hyväkin mennä vanhoilla vaatteilla tämä syksy :)


MITÄ ELOKUVAA TAI TV-SARJAA SUOSITTELET SYKSYLLÄ KATSOTTAVAKSI?

Ehdottomasti Ex-onnelliset, Toisenlaiset äidit, Uusi päivä ja Salkkarit. Näitä kyllä katsoisin oli vuodenaika mikä tahansa :)


MIKÄ ON LEMPIRUOKASI SYKSYLLÄ?

Keitot. Ne lämmittää mukavasti viileinä päivinä. Siskonmakkara- ja kalakeitot parhaita.
MISSÄ VIETÄT MIELUITEN VAPAA-AIKAASI?

Kotona, syksyllä on ihana käpertyä sohvalle katsomaan telkkaria tai lukemaan lehtiä.


OLETKO SUUNNITELLUT MATKAA TÄLLE SYKSYLLE?

En oikeastaan. Tarkoitus olisi lähteä laivalle koko perheen voimin, mutta saa nähdä siirtyykö ensi kevääseen. Mietinnässä siis vielä :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...