Askeleita perheenä: Ekat sosemaistelut

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Ekat sosemaistelut

Tein sunnuntaina Liljalle ekat perunasoseet pakkaseen ja samalla otettiin ekat maistiaisetkin. Liljah siis oli 3kk ja 1viikon kun sai ekat kiinteät. Hän oli ihan innoissaan uudesta jutusta ja naureskeli siinä syömisen ohessa. Peruna näytti ainakin maistuvan tytölle.
Ensimmäisen maistelun jälkeen ollaan päivittäin maisteltu kiinteitä ja nyt näin alku menee pelkällä perunalla. Seuraavaksi otetaan kokeiluun bataatti ja porkkana. Siellä 4kk iässä ajateltiin aloittaa kiinteiden syöminen oikein kunnolla. Näin alkuun mennään 1-2 annoksella per päivä. Pikkuhiljaa lisätään annoksien kokoa ja ruokailujen määriä.
Ihanaa kun tyttö kasvaa ja alkaa syömään muutakin kun maitoa. Korvikkeen määrä alkaa meinaan olemaan jo aika suuri, imetystä kun on vähennetty hurjasti ja neidille ei enää tissi edes kelpaa kun yöllä.
Katsokaa nyt tuota sottanaamaa ! :D Hän on kyllä niin mainio vauva, että :) Palataan näihin ruokajuttuihin taas kun otetaan lisää makuja maisteluun ja kun Liljah on tajunnut miten tuon ruuan kanssa oikein toimitaan.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...