tiistai 14. kesäkuuta 2016

Koko viikonloppu lepäilyä

Meidän viikonloppu oli aikamoinen kaaos. Lauantai meni aivan pieleen kun aamulla alkoi minulla migreeni, jota kestikin sitten ihan koko päivän ja vielä hieman sunnuntaillekin. Kaiken lisäksi tällä kertaa migreeni iski aika pahana, nimittäin jouduin kärsimään KOLMET aurat päivän aikana ! Yleensä kun minulle tulee yhdet aurat ja siitä päänsärky, niin tällä kertaa päänsäryn päälle tuli vielä kahdet aurat. HUH ! Onneksi se on taas ohi. Ja toisaalta pitää olla onnellinen, että minulla on vain migreeni, eikä jotain pahempaa.
Sunnuntaina tehtiinkin sitten jutut, jotka piti toteuttaa jo lauantaina. Eli käytiin kaupassa ja ravintolassa. Ravintolassa syömistä oltiin odotettu, ensimmäinen kerta nimittäin nelihenkisenä perheenä ulkona syömässä. Ja todella kivasti meni, Liljah söi ja nukkui ja poika käyttäytyi kiltisti niin kuin yleensäkin ravintolassa.
Saatiin lisäksi otettua aivan ihania kuvia Liljasta. Sunnuntai-iltana katsottiin yhdessä Autot 2-elokuvaa ja syötiin vielä vähän herkkujakin. Meidän lauantai oli siis hirveä koomapäivä ja sunnuntai otettiin hieman rauhallisemmin myös. Kivaa meillä silti oli ! Ja ulkona syöminenhän on aina parasta :) Poika ainakin syö ravintolassa tuplasti enemmän kun kotona.
Meidän neidin hiukset ei muuten ole oikeasti noin oranssit, miltä kuvissa näyttää :) Oikeasti hiukset ovat vaalean ruskeat. Edessä oleva karsta vähän hämää näköjään.

Tiia

8 kommenttia:

 1. Onpa veljensä näköä. 😊 Onko vähän punertavat hiukset, vai kuvako hämää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan nuo hieman samannäköisiä :) Ja ei ole ihan noin punertavat, vähän vain. Aika vaaleanruskeat ne on, pienellä punaisella vivahteella :)

   Poista
  2. Meilläkin tuo punertava sävy on muuttunut ruskeaan, vaikka punapigmenttiä vielä onkin. Meillä hyppää punertava väri isovaarilta. 😊

   Poista
  3. Aijaa ! :) Teidän lapsilla on niin ihanan väriset hiukset<3 Meillä kummankaan suvussa ei oo pahemmin punapigmenttiä, hieman kuitenkin taitaa isin puolella olla, josta tuo tytön tukanväri sitten periytyy :)

   Luen muuten sun blogia aina kun päivität, mutta käytän pelkkää puhelimen bloglovin-sovellusta niin kommentointi jää vähiin, ehkä kun aikaa taas joskus on enemmän niin pitää panostaa kommentointiin :) Tiedät että täältä seuraillaan vaikka en kommentteja jätäkään :) Ihanaa kesää teidän perheelle<3

   Poista
 2. Olen sun blogissa eka kertaa.
  Kiva postaus ja kauniit kuvat.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihana pikku Liljah!❤

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...