sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Äitienpäivä

Ensiksi ihanaa äitienpäivää kaikille äideille !<3
Meillä tämä äitienpäivä alkoi oikein mukavasti kun mies ja poika tuli herättämään puoli 7 aikaan. Vauvakin oli nukkunut yön hyvin, tosin hieman leveästi kun oli poikittain meidän vanhempien sängyssä :)
Poika toi tekemänsä piirrustuksen minulle sänkyyn ja isi oli laittanut aamiaisen pöytään. Syötiin rauhassa aamupala ja vielä kakkua jälkkäriksi. Tottakai katsottiin myös hetki aamupiirrettyjä, minkä jälkeen lähdettiin lenkille. Isi ja poika myös grillasi meille oikein hyvää lounasta ja nyt loppupäivän tämä äiti saa vaan olla :)
Isi on jo imuroinut ja tehnyt ulkotöitä. Lisäksi tänään on vauvan kylpypäivä ja katsotaan tottakai lätkää. Äidillä on siis ollut oikein rento päivä, ei ole tarvinnut tehdä mitään, isi on hoitanut kaiken :) Lisäksi poika on katsonut kiltisti Ryhmä Hauta ja Muumeja ja vauva on nukkunut todella hyvin päiväuniaan !
Aivan täydellinen äitienpäivä tähän asti ja toivottavasti loppupäiväkin menee kivasti. Minun neljäs äitienpäivä ja ensimmäinen kahden lapsen äitinä. En voisi olla kiitollisempi ja onnellisempi noista kahdesta ihanasta<3

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...