Askeleita perheenä: Rv 40+3

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Rv 40+3

Sain eilen aamulla puhelun äitipolilta ja pääsinkin sinne käyrille ja lääkärille. Vauvan sykkeessä siis tapahtuu jotain heilahduksia, mitkä on kuulemma kuitenkin ihan normaaleja. Käyrää katsottiin parikymmentä minuuttia ja siitä pääsin lääkärin luokse vielä.

Lääkäri ultrasi vauvan ja kaikki näytti olevan kunnossa. Lapsivettä oli aika niukasti, mutta näillä viikoilla sekin jo ihan normaalia. Painoarvioksi saatiin 3,5kg, vaikuttaisi siis olevan pienempi vauva kun mitä isoveli oli syntyessään. Ja sainpahan samalla varmistuksen siihen, että vauva varmasti on oikeinpäin, kun neuvolassa sitä on aina vähän arvuuteltu.
Lopuksi vielä tehtiin sisätutkimus, että synnytys saataisiin käyntiin. Kohdunsuu oli pehmennyt ja sormelle auki, mutta vauva ei ollut vielä kunnolla laskeutunut. Lääkäri kuitenkin lupaili, että yliaikaiskontrolliin ei tarvitsisi mennä, että synnytys kyllä käynnistyy itsestään aika piankin. No vielä ei ainakaan ole käynnistynyt, vaikka yön aikana muutamia kipeitä supistuksia jo tulikin. Ehkä jotain voi siis tapahtua piankin :) Toivottavasti ainakin !

Niin ja Tobias on tietysti taas kipeä. Pitkän pääsiäisloman jälkeen näköjään päikyssä liikkuu taas pöpöjä. Pojalla nousi eilen päikyn jälkeen korkea kuume ja toinen onkin ollut tosi uninen ja kiukkuinen. Ollaan annettu lääkettä ja yritetty saada poikaa lepäämään ja nukkumaan, mutta väkisinhän toista ei voi pitää paikoillaan :D Onneksi nyt näyttäisi jo menevän parempaan suuntaan. Jos vaikka päästäisiin ruokaostoksille vielä tänään, kaappi alkaa olemaan ihan tyhjä.

Tiia

1 kommentti:

  1. Löysin juuri blogiisi ja jäin samalla lukijaksi. :) Oi siellä on jännät ajat menossa. Tsemppiä loppurutistukseen. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...