Askeleita perheenä: Pikamoikat

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Pikamoikat

Olisi taas pikaisten kuulumisten aika. Miten ihmeessä muut useiden lasten äidit ehtii päivittelemään useita kertoja viikossa..? Ei onnistu meillä :D

Mutta niin meille kuuluu edelleen hyvää. Vauva kasvaa hienosti ja on erittäin kiltti. Hän vain nukkuu ja syö. Ja onhan tyttö alkanut hirveästi kiinnostumaan ympäristöstäänkin ja ihmettelee kaikkea ympärillä olevaa. Ainoat itkut tulee silloin kun äiti on ruuan antamisessa liian hidas tai kun korvike vääntää massussa. Aloitettiin Nan:illa ja nyt käytetään Tuutia niin johan on mahaoireet helpottaneet. Korvikkeen lisäksi tyttö saa myös äidinmaitoa.
Nukkumaan meillä mennään klo: 20 ja ensimmäinen herätys on 24-02 välillä. Tämän herätyksen jälkeen edelleen vain torkutaan ja syödään, ehkä tyttö vielä oppii nukkumaankin joskus :) Tyttö nukkuu oikeastaan kokoajan meidän vieressä, välillä onnistuu nukahtamaan omaan sänkyynkin. Katsotaan nukkumiskuvioita uudelleen sitten kun tämä alkuväsymys on hieman hellittänyt.

Mies on viimeisiä päiviä lomalla, joten ihan kohta alkaa oikea arki. Saa nähdä kuinka meillä lähtee arki sitten pyörimään, mutta eiköhän me pärjätä. Kastepäiväkin on jo päätetty ja varmaan ensi viikolla pappi ottaa yhteyttä. Nimi on muuten valmiina, mutta yksi pieni juttu pitää vielä maistraatista varmistaa ;) Meillähän on siis ollut tytönkin nimi valmiina jo kohta neljä vuotta :D

Kakut on tilattu ja muutkin tarjottavat päätetty. Vielä pitää hieman ostaa pinkkejä juttuja ja kukat pitää myös tilata. Seurakuntatalolla pitää käydä katsomassa kaikki kupit yms., kun ei olla ennen siellä käyty. Vauvalle on ristiäisvaatteet valmiina ja kastemekkoon on tulossa isomummolta pinkit nauhat. Lisäksi isomummolta tulee kastemalja. Kutsut pitää vielä tilata ja niihin varmaan joku kuva ottaa. Hyvällä mallilla alkaa siis kaikki olemaan ja kuukauden päästä juhlitaan meidän neitiä :)

Ristiäisjärjestelyistä tulen kirjoittelemaan vielä lisää, kunhan saadaan hieman asioita vielä eteenpäin. Toukokuun alussa tuleekin sitten varmaan vauvan 1kk kuulumisia, kun meillä on neuvola. Ja synnytyskertomusta olen aloitellut, saa nähdä kauan menee, että saan sen valmiiksi.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...