keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Maaliskuu

Siis nyt on jo maaliskuu, aivan käsittämätöntä. Talvi on nyt virallisesti ohi ja kevät on alkanut. Ihanaa ! Kevät ja kesä on kyllä niin minulle tarkoitettuja vuodenaikoja. Aurinkoa, valoa, lämpöä, kukkia... Listaa voisi jatkaa loputtomiin.
Tästä keväästä vielä paremman tekee se, että tässä maaliskuussahan on meidän Lilliputin laskettuaika. Saa siis nähdä tuleeko meille maalisvauva vai huhtivauva, vai kenties pääsiäisvauva :) Olen miehelle kyllä vitsaillut, että vauva saisi syntyä siellä pääsiäisviikonloppuna, niin ei tarvitsisi olla pois töistä :D Oikea syy tietysti sille pääsiäisviikonlopulle olisi varma hoitopaikka Tobiakselle synnytyksen ajaksi.
Olen jo fiilistellyt kevättä ja pääsiäistä niin paljon, että sorruin taas ostamaan tulppaaneja. Lisäksi ostin vielä pääsiäissuklaitakin :) Aiai, on ne vaan herkkua ! Poikakin oli ihan innoissaan kun olohuoneen pöydälle oli ilmestynyt suklaakulho, tosin hän sai vain yhden suklaan päivällisen jälkeen.
Vitsi että odotan niitä keväisiä päiviä kun vauvakin on jo täällä ja päästään koko perhe kävelylenkeille. Nyt kun olen joutunut lenkeistä luopumaan lähes kokonaan, koska liitoskivut. Olisi niin ihana päästä nauttimaan tuosta auringosta. Ehkä sitä sitten keväämmällä ehtii.
Ihanaa alkanutta kevättä !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...