maanantai 22. helmikuuta 2016

Lahjat vanhemmilta

Me löydettiin miehen kanssa pojalle lahjaksi iso Brion junaratasetti todella halvalla. Setin ovh oli yli 120 € ja me maksoimme siitä vain 60 €. Postikulutkin olivat pyöreät nolla euroa. Joten todella halvalla päästiin lahjan suhteen tällä kertaa.
Settiin kuuluu 100 osaa ja se onkin ollut koottuna tuolla leikkihuoneen lattialla pojan syntymäpäivän aamusta lähtien. Isillä olikin tekeminen, kun ei meinannut radan rakennus millään onnistua niin kuin paketin kuvassa näkyy. Lopulta isi vähän muokkasi rataa ja vihdoin poika pääsi sillä leikkimään.
Tämän junaradan lisäksi ostimme pojalle Skip Hopin Apina repun ja Apina juomapullon. Poika sai nämä itse valita, mutta lopulta kuulemma Apinareppu on vauvojen ja hän antaa sen tulevalle pikkusiskolle. Hän kuulemma haluaa pitää oman virtaheporeppunsa, mikä on jo kulunut lähes puhki. Mutta katsotaan jos pojan mieli vielä muuttuu ja hän ottaisi joku aamu päiväkotiin uuden reppunsa. (Ja niinhän se pojan mieli muuttui ja uusi reppu on otettu käyttöön !)
Ostimme myös uudet, isommat aurinkolasit. Tällä kertaa poika itse valitsi ja halusi ehdottomasti keltaiset, muun väriset ei kelvannut vaan minun piti selata monia nettikauppoja ennen kuin löysin oikeat. Mutta nuo Babiatorsin aurinkolasit on kyllä parhaat ! Pojan vanhat, pienempää kokoa olevat saakin jäädä vauvan käyttöön. Ja olihan nuo keltaiset kieltämättä aika coolit tuon pienen miehen päässä :)

Lahjaksi saaduilla rahoilla on myös tehty pari hankintaa. Niistä sitten toisella kertaa. Lisäksi äidin vaatekaappi on saanut täydennystä, niistä lisää myöhemmin myös.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...