Askeleita perheenä: Joulukuun suunnitelmat

tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukuun suunnitelmat

Voisin höpöttää hieman meidän joulukuun ja joulun pyhien suunnitelmia. Kalenteri on aika täynnä tekemistä ja jokaiselle viikolle on jotain erilaista.

Aloitetaan tästä viikosta ja huomisesta päivästä tarkalleen. Huomenna vien meidän corgipojan eläinlääkäriin, arvaatte varmaan mihin toimenpiteeseen :D Häneltä viedään miehuus, tietysti. Nyt alkaa meinaan olemaan koko perheen kärsivällisyys loppu. Kukaan ei jaksa enää siivota corgipojan jätöksiä ja merkkailuja sisältä ! Herra meinaan merkkaa kaikella mahdollisella eritteellä jokapaikkaan. Lisäksi hän yrittää lämmitellä meidän leikattua tyttökoiraa :D Joten heihei pallit, vihdoin !

Lisäksi huomenna meidän isimies menee töiden jälkeen ottamaan uuden tatuoinnin, Tobiaksen horoskooppiin liittyen. Toivotaan, että tulee hieno kuva ! Meillä on siis pojan kanssa keskiviikkoilta ihan vaan äiti-poika-aikaa, joten taidetaan leipoa pipareita ja ehkä joulutorttujakin jos ehditään.

Lauantaina mennään isimiehen sisarusten ja heidän perheiden kanssa ravintolaan syömään. Ja sunnuntaina suuntaamme aamulla auton nokan kohti Länsisatamaa ja lähdemme päiväristeilylle Tallinnaan :) Tobias on ihan innoissaan laivalle pääsystä ja äiti tietysti odottaa, että pääsee shoppailemaan. Buffettiin ei taideta tällä kertaa päästä, ainakin varatessa siellä ruokailukohdassa luki, että olisi täynnä :(
Ensi viikolla minulla onkin sitten ensimmäinen neuvolalääkäri. Ja silloin lauantaina mennään Ikeaan shoppaamaan, jes ! Lisäksi piipahdetaan Sotkassa ostamassa meille uusi matto olkkariin. Ikean ostoksista kerron vasta sitten kun ollaan saatu ne kaikki tavarat kotiin omille paikoilleen. Silloin lauantaina ajattelin myös laittaa kinkun uuniin paistumaan. Mies osti meille hieman yli 5kilon luuttoman kinkun, nam ! Samana viikonloppuna ostetaan myös loput jouluruuat ja viimeistään silloin hommataan myös kuusi. Meillähän ei kyllä kukaan muu syö laatikoita kun minä, mutta haluan silti jouluruokaa kotiinkin. Tänä jouluna kun saadaan muiden tekemää jouluruokaa ainoastaan aattona.

Tobiaksella on tiistaina 22.12 viimeinen päikkypäivä ja samana päivänä minulla on viimeinen sokerirasitus, yök ! Sitten alkaa siis pojan loma, tai no hän saa kulkea minun mukana töihin :D

Jouluaatto olisi tarkoitus viettää ukin luona, niin kuin viime vuonnakin. Siellä on tilaa lasten riehua ja tilaa riittää tietty aikuisillekin :) Lisäksi siellä taitaa tänäkin vuonna päästä paljuun ja poreammeeseen. Niihin ei viime vuonna ehditty kun piti lähteä kotiin, mutta jos tänä vuonna sitten :)
Joulupäivä ja Tapaninpäivä menee varmaan ihan kotosalla. Taidetaan siis katsella jouluohjelmia ja syödä hyvin. Jonakin päivänä käydään myös haudoilla ja sittenhän siinä on vielä se sunnuntai vapaata. Saa siis nähdä mitä kaikkea keksitään, mutta ehkä on ihan kivakin viettää joulua ihan vaan kotona sen aaton jälkeen.

Pitäähän meidän tietysti nähdä kummitätiä ja hänen lapsia, että saadaan vaihdettua lahjat. Lisäksi kummisetää ja heidän ihanaa pientä prinsessaa täytyy nähdä, että heidänkin kanssa saadaan lahjat vaihdettua. Isin sukulaisia täytyy myös nähdä, että poika saa sieltäkin lahjansa. Sellaisia suunnitelmia joulukuulle. Uudestavuodesta ei ole vielä mitään tietoa, viime vuonne se vietettiin meillä, jos tänä vuonna sitten jossain muualla.

Millaisia joulusuunnitelmia muilla on ?

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...