tiistai 7. heinäkuuta 2015

Yksi hellepäivä

Viime viikon torstaina täällä oli aivan ihana helteinen päivä, joten kävin töiden jälkeen ostamassa mansikoita ja herneitä. Kotona käskytinkin isin ja pojan ulos ja alettiin herkuttelemaan. Kotimaiset mansikat on vaan niin hyviä ! Pojallekin maistuu, hieman liiankin hyvin. Hän kun söisi niitä litroittain.
Poika leikki hiekkalaatikolla, ajoi nurmikkoa omalla leikkurillaan, riehui leikkimökissä ja välillä tuli popsimaan mansikoita ja herneitä. Oltiin ulkona kaksi tuntia ja itse kulutin sen kokoajan auringossa istuskellen. Senpä takia varmaan paloinkin aika pahasti...
Oletteko muut muistaneet suojautua auringolta ? Itse en ikinä käytä aurinkorasvaa ja tietysti joka kerta myös poltan itseni. Tässä minun pitäisi ehdottomasti petrata ! Pojan kyllä rasvaan joka kerta ennen ulkoilua suojakertoimella 50. Hänellä on myös aina hattu päässä, toisin kun äidillään. Ainoa millä itse suojaudun on aurinkolasit, koska muuten en näe mitään tuolla kirkkaudessa.

Harmillista kun helteet kestivät vain muutaman päivän, mutta ehkä niistä saadaan vielä tämän kesän aikana nauttia...? Loma on lomaa, lämpöasteista riippumatta. Meidän perhe suuntaakin pidennetyksi viikonlopuksi taas mökille, jei ! Toivotaan ettei ihan joka päivä sataisi, ainakaan kaatamalla. Blogi hiljentyy taas mökkireissun ajaksi. Muistakaahan seurata meitä Instagramissa nimimerkillä askeleitatiia.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...