tiistai 14. heinäkuuta 2015

Mun ekat

Nyt ne kuuluu vihdoin tämänkin äidin kenkäkaappiin. Crocsit nimittäin. Päädyin tilaamaan hyvällä alennuksella Crocsin sivuilta myös itselleni parit kengät. Tobiaksellahan on ollut jo kahdet perus crocsit ja yhdet kumisaappaat.

Itselleni olen kuolannut lähes kaikkia Crocsin naisten malliston kenkiä, mutta en ole raaskinut niitä ostaa. Onneksi kuitenkin tilasin. Olen meinaan ihan rakastunut näihin molempiin kenkiin. Niin ihanan tuntuiset jalassa, kevyet ja silti kuitenkin tukevat.
Yleensä en pidä ballerinoista, mutta näihin tykästyin heti ensinäkemältä. Otin nämä Jaynat espresso-värissä. Todella kiva väri ja helposti yhdistettävissä lähes kaikkeen. Nämä toimii mökkioloissakin hyvin ja kävelylenkitkin sujuu nämä jalassa. Ei hierrä eikä purista.
Nämä perus kävelykengät on Women's Duet Busy Day Heathered Easy-on Shoet ja värinä graphite/black. Väri on tosi kiva minulle, joka käytän lähes aina mustia vaatteita :) Sopii siis kaikkeen mitä minun vaatekaapista löytyy.
Seuraavan kerran kun tarvitsen uudet kengät niin aion kyllä ehdottomasti ostaa jotkut Crocsit. Niin tyytyväinen olen näihin ekoihin ollut :) Tämä ei siis ole mikään maksettu mainos vaan ihan oma mielipide.

Me kotiuduimme eilen mökkireissulta, siitä tulossa juttua blogiin myöhemmin. Ihanaa olla kotona, mutta olisi myös kivaa vielä vähän lomailla. Katsotaan ehditäänkö pojan kanssa vielä mökille tänä kesänä, vai joudutaanko odottamaan ensi kesää.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...