keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Heräteostos

Pakko tulla tännekin hehkuttamaan millaisen ostoksen tein tänään kirpparilta. Kävin siistimässä omaa kirpparipöytää ja samalla katselin muiden pöytien tarjontaa. Sieltä tavarapaljoudesta oikein pomppasi silmiini vanuhaalari vuoden 2014 Äitiyspakkauksesta. Kun otin haalarin käsiini ja tarkastelin sen joka nurkasta, ostopäätös oli tehty. Hintakin oli vain 1e ! Siis ajatelkaa vain euro tästä ihanuudesta ! Haalari on kuin uusi ja käytön jälkiä on tuskin ollenkaan.
Meillehän ei ole siis ainakaan vielä edes tulossa lisää lapsia, mutta pakko oli ostaa haalari silti. Innostuin hinnasta ja ulkonäöstä niin, että sekosin ja ostin haalarin sen enempää miettimättä, mitä sillä teemme. Mutta ah se on niin ihana, eikös...? Ja jotkuthan pyytää noista Äitiyspakkauksen kamoista älyttömiä summia ja toiset suostuu niistä maksamaan pienen omaisuuden ! Hyvä sijoitus siis ainakin, jos meille ei vauvaa saavu.
Voisin tähän samaan syssyyn vielä hölöttää hieman meidän kuulumisia. Tämä viikko on mennyt hujauksessa ja onneksi huomenna alkaa pitkä viikonloppu ! Tätä on odotettu. Saadaan viettää aikaa yhdessä ja päästään ainakin yhtenä päivänä valmiiseen pöytään herkuttelemaan ja näkemään sukulaisia.

Tällä viikolla Tobiakselle tuli uusi ihan oma polkupyörä ja kypärä. Lisäksi isi osti vielä työntötangon ja omaan pyörään kiinnitettävän lastenistuimen. Poika on ollut ihan innoissaan ja puhuu pyörästä kokoajan.
Toinen juttu mikä liittyy vahvasti poikaan on vaipattomuus ! Tai siis ainakin siihen pyritään kovaa vauhtia. Nyt meinaan pojalle ei kelpaa enää vaippa. Koko päivän ollut kotona ilman vaippaa ja nyt yölläkin mennään ilman vaippaa. Mutta päikkyyn pitää ilmeisesti antaa vielä vaippa, ettei siellä käy vahinkoja, kun poika ei varmaan osaa kertoa hädästään tädeille. Täällä kotona hädästä ilmoitettiin niin, että alettiin riisumaan housuja. Olisipa hyvä jos kuivaksi opettelu olisi näin helppoa !
Tänään postissa tuli yksi ihanuus meidän uudistettuun olkkariin. Nimittäin Happy Lightsit ! Nuo on ihanat ja olen niin rakastunut ! Poikakin tykkää kun saa aina laittaa valoja päälle ja pois. Vielä en ole varma jääkö valot noin aseteltuna vai keksinkö jonkin muun jutun, mutta ihanat ne on silti, vai ?
Sellaista meille siis kuuluu. Viikonloppuna sitten lomaillaan ja vähän ehkä pyöräillään, jos ilmat sallii. Tietty pitää hieman lukea blogeja ja lehtiäkin loman aikana. Toivottavasti ehtisin julkaista postausta niistä välikausivaatteistakin vihdoin, hieman myöhässä...

Ihanaa pääsiäistä kaikille !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...