Askeleita perheenä: Parasta just nyt

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt

Olen monessa blogissa nähnyt tämän Parasta just nyt-haasteen ja nyt aion sen itsekin toteuttaa. Kiva kirjoitella välillä pelkkää positiivista juttua, eikä aina sitä perusarkea. Johon tietysti yleensä kuuluu myös ne negatiiviset jutut.
Ehdoton lemppari on tällä hetkellä kevät ja tuleva kesä ! Tietysti. Aurinko paistaa ja ollaan saatu nauttia lämpimistäkin päivistä. Eikä yhtään haittaa, että ilma vähän viileni, pääasia, että aurinko paistelee.
Sitten tietysti poika ja mies, eli siis perhe. Nehän nyt on aina parasta. Mutta on ihanaa kun poika on alkanut puhumaan PALJON ja ymmärtää ja osaa niin suuren määrän juttuja. Vaikka vauva-aika oli ihanaa niin kyllä tuon 2veen kanssa on vaan paljon helpompaa. Kommunikointi pelaa molemmin puolin ja poika osaa kertoa itse mitä haluaa. Lisäksi tietysti mies nyt on aina ihana !
Tulevat Lapsimessut pyörii päässä kokoajan, positiivisessa mielessä. On ihanaa päästä sinne kiertelemään ja toivottavasti vähän shoppailemaankin.
Positiivisia juttuja tällä hetkellä on pajunkissat maljakossa, valoisuus aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, pääsiäismunat, iltasatuhetket pojan kanssa, yhteiset ruokailut ja puhdas pyykki.
Lisäksi ehdottomasti parasta on siivoava mies, puhdas koti, puhdas kanin häkki, Gugguun ihanat vaatteet, kevään ekat jäätelöt jne. Kyllähän näitä positiivisiakin asioita löytyy vaikka kuinka paljon kun vaan osaa oikein miettiä.
Loppuun vielä hieman tämän sunnuntain kuulumisia. Herättiin aamulla jo mukavasti ennen kuutta ja keittelin jo 8 aikaan soppaa ensi viikolle valmiiksi. Ennen kymmentä oltiin jo koko porukka käyty aamupesuilla ja vähän ennen 11 lähdettiin mummille käymään. Kotiin päästyämme alkoi imurointi ja kanin häkin siivous. Nyt rentoudutaan ja odotetaan Tähdet,tähdet-ohjelman alkua. Rentoa sunnuntaita !

Tiia

4 kommenttia:

 1. Itse kirjoitin joskus vihkoon joka ilta hyviä juttuja päivästä, voisin ehkä toteuttaa myös tämän idean myös blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea tuo vihkoon kirjoittelu :) Toteuta ihmeessä !! :)

   Poista
 2. Tulipa hyvä mieli tästä. :) Ihana idis kirjoittaa tämmönen hyvänmielen postaus! Tein vähän saman tyylisen postauksen, mutta luettelon mitä juttuja pidän erityisen tärkeänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :) Pitääkin käydä kurkkaamassa sun blogista kirjoituksesi :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...