Askeleita perheenä: Kuusi vuotta

lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kuusi vuotta

Meidän kuuteen yhteiseen vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista. Onnea ja epäonnea. Iloa ja surua. Kyyneliä ja naurua. Suukkoja ja haleja.
Lapsi ja koiria. Kihlautuminen ja avioliitto. Rakkautta ja hellyyttä. Riitoja ja sopimisia. Muuttoja ja uusia työpaikkoja. Matkoja ja koti-iltoja.
Oikeastaan ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mutta eniten ehkä sitä rakkautta ja halua olla yhdessä. Aluksi oltiin kaksi nuorta opiskelijaa, toinen vielä kotona, toinen omassa yksiössä. Sitten meistä tuli avopari ja ihan pian kihlapari. Ja muutaman vuoden päästä aviopari.
Lopulta saatiinkin sitten pieni poika ja meistä tuli oikea perhe. Nyt haaveilemme toisesta lapsesta ja ihan omasta kodista.
 
Olemme kasvaneet yhdessä nuorista aikuisiksi ja aikuisista vanhemmiksi. Nyt opettelemme olemaan parhaat mahdolliset vanhemmat pojalle ja kasvatamme häntä yhdessä. Toivottavasti meidän taival jatkuu vielä pitkään. Eiköhän me kohta niissä keinutuoleissa kiikuta yhdessä :)
Tänään siis tosiaan tulee tasan 6 vuotta siitä, kun aloimme seurustelemaan. Ja 5 vuotta kihlautumisestamme. Miten rakkaus voikin vaan lisääntyä päivä päivältä...? Minä meinaan rakastan tuota miestä hurjasti !<3
 
Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...