Askeleita perheenä: Kirppistelyä, pyöriä ja yökyläily

torstai 26. maaliskuuta 2015

Kirppistelyä, pyöriä ja yökyläily

Nyt on Lapsimessujen liput laitettu postiin, tiedoksi siis voittajille, että maanantaina pitäisi varmaan olla teillä :) Kaiken lisäksi sain huomiselle kirpparipöydän, jes ! Sinne lähtee myyntiin taas hurja määrä kaikkea niin Tobiakselta kun äidiltäkin. Toivottavasti saisin edes hieman voittoa :)
Tänään isille tuotiin uusi pyörä kotiovelle ja nyt isi parhaillaan tilaa pojalle kaikki mahdolliset pyöräilytavarat. Sitten pitää enää hakea minun pyörä ukilta, jotta päästään koko porukka ajelemaan. Töissä ollessani näin pellolla hurjan määrän joutsenia ja päädyin ottamaan niistä kuvia. Harmi ettei niistä saanut kunnolla ryhmäkuvia, kun oli niin kaukana toisistaan. Tässä kuitenkin pari onnistunutta otosta.
Tobiaksella on muuten taas edessä yökyläilyreissu mummin luokse lauantaina. Tai no onhan viime kyläilystä jo aikaa kuukausi. Ihanaa saada taas hetki hengähtää ja olla ihan kahdestaan miehen kanssa. Saa nähdä mitä keksitään ! Tarkoitus olisi varmaan ainakin siivota sauna ja samalla sutia lauteet parafiiniöljyllä. Lisäksi autotallia pitäisi vähän käydä läpi, jos sieltä löytyisi vielä kirpparille myytävää. Mutta voihan se olla, että halutaan vaan olla ihan rauhassa kahdestaan.

Olisi myös ihana käydä yhdessä syömässä jossain ja vaikka lähteä koirien kanssa pitkälle lenkille. Näitä lenkkejä tulee tehtyä niin vähän, kun on vaan niin vaivalloista lähteä lapsen ja kahden koiran kanssa. Ja jos vaikka saunaankin pääsisi rauhassa. Isi tietysti myös taitaa ottaa lasillisen viskiä, äiti tyytyy veteen :)
Sellainen kuulumispläjäys tällä kertaa ! Ihanaa muuten kun sai taas kukkia kotiin, tulee vaan enemmän kevätfiilis :) Olen muuten kuvaillut tässä pojan välikausivaatteita ja vähän omiakin vaatteita, joten niistä tulossa postauksia piakkoin. Ja jos teillä on jotain postaustoiveita niin niitä saa laittaa tulemaan milloin vain.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...