Askeleita perheenä: Kuvia

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kuvia

Taas olisi kuvapostauksen aika. Isi on hommannut kameraansa jonkun uuden objektiivin, jolla leikkii kokoajan. Kuvia siis on kertynyt aika paljon :) Muutenkin tuo meidän isimies on innostunut kuvailusta, joten blogiin toivottavasti päätyy hieman parempilaatuisia kuvia jatkossa.
Meidän mutruhuuli ! :D Tuosta herrasta onnistuu ehkä yksi kuva sadasta, niin tällaiset on ihan helmiä.
Meidän Bella sentään on välillä kuvauksellinen, siitä onnistuu useimmat kuvat. Eddiestä ei saa kuvia ollenkaan kun se liikkuu KOKOAJAN :D
Käytiin tänään pienellä kävelyllä. Tuolla vaan satoi ihan hirveesti vettä ja räntää, niin ei viitsitty kovin kauaa olla. Mutta isi sai kuvailla ja äiti ja poika sai raitista ilmaa.
Niin kuin kuvista huomaa niin täälläpäin ei enää paljon lunta ole. Onneksi. Ihanaa kun lumet alkaa sulaa ja aurinko paistelee välillä. Kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee. Tämä äiti ainakin on ihan innoissaan selannut kaikkia lastenvaatteiden kesämallistoja, mutta vielä ei ole tilaukseen lähtenyt mitään. Gugguun drop 2:sta varmaan lähtee meillekin sitten tilaukseen muutama juttu :)

Ja eiköhän poika tarvitse kesäksi parit shortsit, mutta nehän ehtii ostaa vaikka kesäkuussa :) Siivosin tänään juuri pojan vaatekaappia ja siellä on aika hyvin lyhythihaisia paitoja kesäksi koossa 92. Onneksi viime kesänä ostettiin isoa kokoa niin menee hyvin vielä tämän vuoden.

Täällä ollaan hieman kiukkupettereitä tänään. Poika ei ole ainakaan vielä nukahtanut päiväunille ja tuskin nukahtaakaan. Saamme siis kuunnella pientä kitinää koko loppupäivän, ihanaa ! Mutta hauskaa sunnuntaita teille kaikille !

Tiia

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ! Välillä on kiva laittaa pelkkiä kuvia tänne :) Ja itsekin välillä katson blogeista vain kuvat :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ! Tosiaan tuosta metsästä tuli aika nättejä kuvia :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...